Lettere med linser

Noen ganger er det lettere med linser. Opplev en helt ny frihet og gjør de tingene du elsker med godt syn!

Før du bestiller kontaktlinser anbefaler vi at du tar en synstest, samt at du vet hvordan du skal håndtere linsene dine.

Det går mot sommer - og flere av oss går en mer aktiv hverdag i vente. Med kontaktlinser får du full frihet til å kunne gjøre alle slags mulige aktiviteter uten at synet hindrer deg.

Hvilke kontaktlinser bør du velge?

I dag kan du få både månedslinser, dagslinser, døgnlinser og multifokale linser for skjeve hornhinner, eller såkalt astigmatisme. Det finnes kontaktlinser for nesten enhver synsfeil, der særlig dagslinser er blant den vanligste typen og passer godt å bruke for både barn og ungdom.

En av de nyeste linselanseringene er dagslinsen Acuvue Oasys Max 1-Day som passer til en aktiv og digital hverdag. Fordelen med dagslinser og døgnbruk av linser er at det ikke krever noe rengjøring! Alle andre linser må rengjøres hver dag, mens med dagslinser kaster du disse etter bruk.

Våre optikere vil alltid hjelpe deg med valg av linser og komme med gode forslag og alternativer.

Her er hovedreglene for å ta vare på øynene og linsene:

  • Husk god håndhygiene

  • Sørg for riktig oppbevaring

  • Ikke bruker linsene lenger enn du skal

  • Ta en grundig øyeundersøkelse en gang i året

Her kan du lese mer om de ulike kontaktlinsene

Linser

Max komfort, max klarhet

Livet setter stadig høyere krav til øynene våre og derfor bør du også sette høyere krav til kontaktlinsene dine. Med en hektisk hverdag hvor du kanskje skal få tid til både skole, jobb og trening er det avgjørende å bruke gode kontaktlinser som er behagelige å ha på hele dagen. Opplev forskjellen med ACUVUE OASYS® MAX 1-Day som er spesielt utformet for den digitale hverdagen vi lever i, sånn at du kan holde fokus med klart syn!

Som Krogh+ medlem får en rekke gode rabatter og fordeler. Blant annet får studenter 15% på kontaktlinser.

Bærekraft: hvor kaster du linsene dine?

Husk å sortere kontaktlinser og linsebeholderen som restavfall, den skal ikke i do. På denne måten sikrer du at det ikke havner i avløpet, og videre ut i havet.

Dette er små tiltak i det store bildet- men alle bidrag er viktigere for en grønnere fremtid.

Er du klar for å fylle dagene med akkurat det du vil, når du vil, med godt syn hele dagen?


Visste du forresten at sminke bør påføres etter at du har satt inn linsene, og fjernes etter at du har tatt ut linsene?

Lurer du på mer angående linser? Da kan du lese mer om:

Viktig informasjon for kontaktlinsebrukere: ACUVUE® kontaktlinser kan brukes til synskorreksjon. En øyespesialist vil avgjøre om kontaktlinser passer for deg. Selv om det er sjelden, kan man utvikle alvorlige øyeproblemer ved bruk av kontaktlinser. For å unngå disse problemene, følg øyespesialistens anbefaling for bruk og utskifting grunnet naturlig bruk samt instruksjonene om riktig stell. Ikke bruk kontaktlinser hvis du har en øyebetennelse, øyesykdom eller systemisk sykdom som kan påvirke øyet, eller hvis du er allergisk mot noen av ingrediensene. Hvis du får ubehag i øyet, usedvanlig stor tåredannelse, synsforandringer, rødhet eller andre øyeproblemer, må du fjerne linsene og kontakte øyespesialisten umiddelbart. For mer informasjon, inkludert advarsler og forholdsregler, les bruksanvisningen som er tilgjengelig på ACUVUE® hjemmeside www.acuvue.no.
UV-absorberende kontaktlinser erstatter IKKE solbriller fordi de ikke dekker hele øyet.

Les mer om sikkerhetsinformasjon: Safety Information | ACUVUE® NO