Linser: behold bevegelsesfriheten og en aktiv livsstil

Opplev en helt ny frihet! Se bra og se bra ut, og dans med linser.

Klar for en aktiv vår og sommer? Med kontaktlinser får du full frihet til å løpe maraton, spille fotball eller danse natten lang med vennene. Det burde være en selvfølge å kunne gjøre de tingene man elsker med klart syn.

Bestill dine linser her.

Briller kan være både praktisk og ser veldig bra ut, men linser gir gjerne en helt annen bevegelsesfrihet, og hos Krogh Optikk anbefaler vi ofte ACUVUE® OASYS 1-Day. Linsen tilbyr veldig god synskvalitet, de er svært behagelige, sitter godt, samt fungerer også for deg med skjeve hornhinner.

Ta godt vare på synet

Nå kan du danse fra morgen til kveld, i takt med musikken uten bekymringer. Fordi synet ditt er like godt med linsene som gir deg den gode frihetsfølelsen.

Et lite tips er å alltid ha med deg et ekstra par med linser, man vet aldri hva slags eventyr som venter med lange dager i skog og mark. Dersom du er på tur, bør du ta med deg linsevæske eller saltvann å skylle med. Husk også å vaske hendene godt før du tar av og på linsene, og ha gjerne med deg et par briller, slik at du kan veksle dersom det blir nødvendig. Solbriller er viktig for å beskytte øynene mot UV- stråling og unngå å bli solbrent på og rundt øynene. Med linser kan du bruke hvilken som helst solbrille du måtte ha for hånden til å beskytte øynene.

Linser er gode å kombinere med solbriller- så her er det bare å omfavne sola og alt naturen har å by på!

Dersom det er lenge siden, kan det være en fordel å foreta en synsundersøkelse før du bestiller nye linser.

Bærekraft: hvor kaster du linsene dine?

For å kunne se og ha glede av, så må vi også ta vare på den. Husk derfor å sortere kontaktlinser og linsebeholderen som restavfall. På denne måten sikrer du at det ikke havner i avløpet, og videre ut i havet.

Dette er små tiltak i det store bildet- men alle bidrag er viktigere for en grønnere fremtid.


Viktig informasjon for kontaktlinsebrukere: ACUVUE® kontaktlinser kan brukes til synskorreksjon. En øyespesialist vil avgjøre om kontaktlinser passer for deg. Selv om det er sjelden, kan man utvikle alvorlige øyeproblemer ved bruk av kontaktlinser. For å unngå disse problemene, følg øyespesialistens anbefaling for bruk og utskifting grunnet naturlig bruk samt instruksjonene om riktig stell. Ikke bruk kontaktlinser hvis du har en øyebetennelse, øyesykdom eller systemisk sykdom som kan påvirke øyet, eller hvis du er allergisk mot noen av ingrediensene. Hvis du får ubehag i øyet, usedvanlig stor tåredannelse, synsforandringer, rødhet eller andre øyeproblemer, må du fjerne linsene og kontakte øyespesialisten umiddelbart. For mer informasjon, inkludert advarsler og forholdsregler, les bruksanvisningen som er tilgjengelig på ACUVUE® hjemmeside www.acuvue.no.
UV-absorberende kontaktlinser erstatter IKKE solbriller fordi de ikke dekker hele øyet.