Gode Krogh+ fordeler

Som medlem i Krogh+ får du flere nøye utvalgte fordeler vi mener er betydningsfulle for deg som kunde. Et linse- eller brillekjøp er en investering i helse, stil og trivsel. Medlemsfordelene i Krogh+ gjør denne investeringen enda bedre.

Du kan enkelt melde deg inn i Krogh+ ved å sende SMS med kodeord «KROGH» til 2090.

Rabatt på brillekjøp nr. 2

30% rabatt på brille nr. 2 ved samtidig bestilling av to komplette briller. Rabatt på brille nr. 2 inkluderer også solbriller med styrke*.

*Rabatten gjelder på den rimeligste brillen ved samtidig kjøp og gjelder ved bestilling av innfatning og glass. Tilbudet gjelder ikke ferdigbriller eller serien Krogh Komplett og kan ikke kombineres med andre rabatter/tilbud.

Tyveri- og uhellsgaranti

Blir brillen ødelagt eller stjålet, reparerer eller erstatter vi mot en egenandel på 25%

• Gjelder i 1 år etter bestilling

• Samme innfatning og glass

• Kan kun benyttes èn gang

• Krogh Optikks andel er begrenset til maks kr. 6.000,-

• Ødelagt brille må forevises og innleveres

• Ved tyveri må kopi av politianmeldelse forevises

• Gjelder ved kjøp av komplett brille og glass

• Gjelder ikke solbriller uten styrkeglass, ferdigbriller og serien Krogh Komplett

Tilvenningsgaranti

Ved kjøp av nye briller kan det ta tid å venne seg til glassene. Det er helt normalt. Skulle du likevel ikke venne deg til glassene innen seks måneder, finner vi en løsning, og nye glass innenfor samme pris, uten ekstra kostnad.

Rabatt på barnebriller

50% på barnebrille nr. 2 ved bestilling innen 6 måneder etter første bestilte barnebrille*.

*Gjelder ved kjøp av komplett brille med glass til barn t.o.m. 14 år. Det samme gjelder solbriller med styrke. Tilbudet gjelder på den rimeligste brillen ved samtidig kjøp. Ved bestilling mellom 6 og 12 mnd. etter første brille, gjelder rabattordningen som for voksne.

Kontaktlinser

  • 10% rabatt på halvtårs forbruk av linser
  • 15% rabatt på heltårs forbruk linser
  • 10% rabatt på linse- og tårevæske

*Gjelder ikke spesiallinser

Rabatt på brille for deg som bruker linser

  • 10% rabatt på innfatning og/eller glass samt solbriller med og uten styrke* ved bestilling innen 12 mnd etter siste synsundersøkelse.

*Rabatten gjelder ikke ferdigbriller og serien Krogh Komplett, og den kan ikke kombineres med andre rabatter/tilbud.

Studentrabatt

30% på innfatninger ved bestilling av komplett brille og 15% på kontaktlinser, ved fremvisning av studentbevis med gyldig betalt semesteravgift.

Laseroperasjon

15% på laserbehandling hos ABC Synskirurgi.

Kostnadsfri delbetaling

Som medlem i Krogh+ får du rente- og gebyrfri nedbetaling over 12 måneder gjennom Resurs Bank ved kjøp over 2 500,-.

Livslang brilleservice

Ved å oppbevare brillen i etui, renholde med lunkent vann eller brillespray og tørke glassene med et mykt håndkle eller pusseklut, har du god forutsetning for at brillen holder seg godt. Slitasje kan likevel oppstå over tid. Da kan du som medlem i Krogh+ komme innom for justering, stramming av skruer, bytting av neseputer eller ettersyn av glassene, helt uten kostnad.

Gode tilbud før alle andre

Som medlem i Krogh+ får du med jevne mellomrom egne tilbud eller tilbud før alle andre. Dette er gode tilbud på toppaktuelle produkter av høy kvalitet. Mange opplever dette som en verdifull fordel å ta med seg som Krogh+ medlem. Som medlem mottar du også eksklusiv informasjon om aktiviteter og/eller arrangementer før alle andre. Det er viktig for oss at dette er god og relevant informasjon, som oppleves nyttig og berikende, og aldri overflødig og påtrengende. Vi ønsker å ha en kvalitetsbevisst og meningsfylt kommunikasjon med kundene våre.

Vi er alltid her for deg

Krogh+ skal være et ekstra tilbud for ekstra gode kunder, der du opplever å alltid bli tatt godt vare på. Krogh har jobbet med kjærlighet for øyet siden 1877, og vi har mål om å alltid tilby det beste.

For å kunne benytte seg av fordelene i Krogh+, må du ha et aktivt medlemskap. Dvs. melder du deg ut etter kjøpet, opphører fordelene knyttet til kjøpet.

Aldersgrensen for medlemskap i Krogh+ er 15 år.

Bestill synstest her og meld deg inn i Krogh+ ved å sende SMS med kodeord "Krogh" til 2090.