Syv gode grunner til å bli medlem i Krogh+

Som medlem i Krogh+ får du syv nøye utvalgte fordeler vi mener er betydningsfulle for deg som kunde. Et linse- eller brillekjøp er en investering i helse, trivsel og stil. Medlemsfordelene i Krogh+ gjør denne investeringen enda bedre.

1. Gode rabatter

Briller med styrke for voksne (over 14 år)

Som medlem i Krogh+ får du 10% rabatt på innfatning og glass i brille nummer to eller tre eller fler, inntil 12 måneder fra første brille er bestilt. Det samme gjelder for solbriller med og uten styrke. Tilbudet gjelder ikke ferdigbriller og serien Krogh Komplett og kan ikke kombineres med andre rabatter/tilbud.

Barnebriller

Som medlem får du 50% på barnebrille nr. 2 ved bestilling innen 6 måneder etter første bestilte barnebrille. Gjelder ved kjøp av komplett brille med glass til barn t.o.m. 14 år. Det samme gjelder solbriller med styrke. Tilbudet gjelder på den rimeligste brillen ved samtidig kjøp. Ved bestilling mellom 6 og 12 mnd. etter første brille, gjelder rabattordningen som for voksne.

Studenter

Som student har du gode fordeler hos Krogh Optikk ved fremvisning av studentbevis med gyldig betalt semesteravgift.

  • 30% på innfatninger ved bestilling av komplett brille

  • 15% på kontaktlinser

Laseroperasjon

Krogh+ medlemmer får 15% på laserbehandling hos ABC Synskirurgi.

2. Gode fordeler for deg som bruker kontaktlinser

Medlemmer i Krogh+ som bruker linser, får rabatt på ordinær pris ved kjøp av hel- eller halvtårs forbruk av linser*.

Linsekunder får

  • 10% rabatt på halvtårs forbruk av linser
  • 15 % rabatt på heltårs forbruk linser
  • 10% rabatt på linse- og tårevæske
  • 10% rabatt på innfatning og/eller glass samt solbriller med og uten styrke. Rabatten gjelder ikke ferdigbriller og serien Krogh Komplett, og den kan ikke kombineres med andre rabatter/tilbud.

*gjelder ikke spesiallinser

3. Tyveri- og uhellsgaranti

Blir brillen ødelagt eller stjålet, reparerer eller erstatter vi mot en egenandel på 25%.

• Gjelder i 1 år etter bestilling

• Samme innfatning og glass

• Kan kun benyttes èn gang

• Krogh Optikks andel er begrenset til maks kr. 6.000,-

• Ødelagt brille må forevises og innleveres

• Ved tyveri må kopi av politianmeldelse forevises

• Gjelder ved kjøp av komplett brille og glass

• Gjelder ikke solbriller uten styrkeglass, ferdigbriller og serien Krogh Komplett

4. Gunstig finansieringsordning

Som medlem i Krogh+ får du rente- og gebyrfri nedbetaling over 12 måneder gjennom Resurs Bank ved kjøp over 2 500,-.

Meld deg inn i Krogh+ her.

5. Tilvenningsgaranti

Som medlem i Krogh+ har du fornøydhetsgaranti. Ved kjøp av nye briller kan det ta tid å venne seg til glassene. Det er helt normalt. Skulle du likevel ikke venne deg til glassene innen seks måneder, finner vi en løsning, og nye glass innenfor samme pris, uten ekstra kostnad.

6. Livslang brilleservice

Ved å oppbevare brillen i etui, renholde med lunkent vann eller brillespray og tørke glassene med et mykt håndkle eller pusseklut, har du god forutsetning for at brillen holder seg godt. Slitasje kan likevel oppstå over tid. Da kan du som medlem i Krogh+ komme innom for justering, stramming av skruer, bytting av neseputer eller ettersyn av glassene, helt uten kostnad.

7. Gode tilbud før alle andre

Som medlem i Krogh+ får du med jevne mellomrom egne tilbud eller tilbud før alle andre. Dette er gode tilbud på topp aktuelle produkter av høy kvalitet. Mange opplever dette som en verdifull fordel å ta med seg som Krogh+ medlem. Som medlem mottar du også eksklusiv informasjon om aktiviteter og/eller arrangementer før alle andre. Det er viktig for oss at dette er god og relevant informasjon, som oppleves nyttig og berikende, og aldri overflødig og påtrengende. Vi ønsker å ha en kvalitetsbevisst og meningsfylt kommunikasjon med kundene våre.

Vi er alltid her for deg

Krogh+ skal være et ekstra tilbud for ekstra gode kunder, der du opplever å alltid bli tatt godt vare på. Krogh har jobbet med kjærlighet for øyet siden 1877, og vi har mål om å alltid tilby det beste til kundene våre.

For å kunne benytte seg av fordelene i Krogh+, må du ha et aktivt medlemskap. Dvs. melder du deg ut etter kjøpet, opphører fordelene knyttet til kjøpet.

Aldersgrensen for medlemskap i Krogh+ er 15 år.

Bestill synstest her og meld deg inn i Krogh+.