Linser og briller: Hvorfor du bør ha begge

Enten du allerede bruker briller eller linser har du kanskje vært usikker på hva som passer best for deg. Vi anbefaler som oftest at man bruker en kombinasjon av disse for å få den beste synsopplevelsen.

Briller: Fashion og identitet

Briller er mer enn et verktøy for å korrigere synet. De er et motetilbehør som uttrykker stil og identitet. Brillen din sitter midt i ansiktet og utstråler sterke signaler om din personlige smak og hvem du er. Noen foretrekker klassiske, tidløse briller med nøytrale farger, mens andre går for siste trend. Med ulike briller kan du endre utseende og uttrykket ditt raskt, etter både humør og anledning.

Les mer om hvordan du velger riktig brille her.

Komfort med briller

Mens kontaktlinser er et populært valg for synskorrigering, finner noen briller mer komfortable enn linser og foretrekker dette. Briller er lettvint å ta i bruk og du kan enkelt ta dem av og sette dem på igjen, når du trenger dem.

Frihet med linser

Den største fordelen med linser er friheten de gir. Med linser er det ingen begrensninger i synsfeltet ditt og du trenger ikke bekymre deg for at brillen skal skli ned eller dugge. Linser gir deg mulighet til å være aktiv og delta i alle slags aktiviteter og gir en frihetsfølelse som briller kanskje ikke alltid kan tilby på samme måte.

Smak og preferanse

Selv om både briller og linser er gode alternativer for synskorreksjon foretrekker noen sitt naturlige ansikt uten briller. For noen funker linser best og er det som gir størst og best selvfølelse.

Linser og briller: Det beste av begge verdener

Det er viktig å huske at hvordan man ser ut, og hva man føler seg komfortabel med, er en subjektiv opplevelse, og både briller og linser har sin egen sjarm og funksjonalitet. Med både briller og linser kan du tilpasse din synshverdag etter preferanse, anledning og humør. Å bruke en kombinasjon av briller og linser gir deg god synskvalitet, frihet og mulighet til å uttrykke din personlige stil.