Samle på skatter – velg kvalitet som varer

Vil du bevare falkeblikket, og se som en ugle i natten? Invester i førsteklasses kvalitet. Les om sesongens nyheter her!

Vi har alltid vært lidenskapelige opptatt av å tilby det beste innen kvalitet, stil og innovasjon. Moten er alltid i endring. Fra sesong til sesong ser vi trendene bølge og farger og former skifte. Fra minimalisme til maksimalisme, dempet til fargerikt, jordnært til overdådig og så snur det om igjen.

Mote er evig fornyelse, og likevel er noe konstant: godt design vil alltid være godt – og god kvalitet er tidløst.

Tom Ford: Stilren eleganse

Den nyeste kolleksjonen til Tom Ford byr på spennende kombinasjoner i form av design og fargeutvalg. Lukseriøse og elegante briller og solbriller med signaturdetaljer som den ikoniske T-logoen og "Infinity"-design er blant høstens nyheter. Oppdag nye, trendy stiler fra Tom Ford, som du finner i alle våre butikker.

Silhouette: Lett som en fjær

Brillene fra Silhouette har alltid hatt samme varige signatur: lett, sofistikert og balansert. Høstens kolleksjon byr på tidløst design med en moderne touch, som passer godt til deg som ønsker en diskret og elegant brille. Klassisk for Silhouette er brillenes lette vekt i titan, som gjør de utrolig behagelige å ha på seg og er perfekte for langvarig bruk.

Silhouette

CELINE: Parisian chic

CELINE er et av våre mest populære og etterspurte brillemerker og er kjent for sine klassiske modeller som kler de fleste ansiktsformer. Høstens nyheter byr på lekre, transparante rammer i duse farger. Motehuset opplever stor suksess med Triomphe-kolleksjonen der særlig den avrundede metallsolbrillen har tatt moteverdenen med storm. Vi viser deg den siste kolleksjonen i butikkene våre eller du kan se et utvalg i nettbutikken.

CELINE

Röst: Inspirert av Lofoten

Röst er et norsk merke som henter inspirasjonen fra den nord-norske naturen og landskapet på øya Røst, som ligger i idylliske Lofoten. Brillene har et minimalistisk design og er laget med materialer som titan, stål og acetat. Brillene fra Röst er et supert valg for deg som er på utkikk etter en tidløs klassiker.

Röst

Max Mara: Feminin eleganse

Høstens kolleksjon fra Max Mara kombinerer lekkert og sofistikert design, med nøytrale farger som beige, brun, svart og hvitt. Vi viser deg nyhetene fra Max Mara i alle butikkene våre.

Boss: Klassiske herrebriller

Hugo Boss tilbyr klassiske og tidløse briller i nøytrale farger. Typisk for Boss er deres enkle, rene og maskuline design. Du finner nyheter og klassikere fra Boss i butikkene våre nå.

Se tidløse, tidsriktige briller og solbriller i butikkene våre eller se et utvalg i nettbutikken.