Brillestil for han

Hos oss finner du alltid et stort utvalg innfatninger fra kjente merker som Tom Ford, Oliver Peoples og Giorgio Armani. Les mer om hvilke brillestiler som gjelder i år!

Årets brillestil for herre

Innfatninger i transparent lyseblå, olivenfargede toner og amerikansk vintage design følger oss videre inn i 2024! Dette året har vi spesielt troen på Tom Ford, Moscot og Oliver Peoples briller for herre.

Vi ser at briller i større grad er mer androgyne nå enn før. Mye av det som passer til menn, kan passe like fint til damer, og omvendt. Historisk sett har herrebriller generelt vært kraftigere, større og mer kantet enn damebrillene.

Tom Ford

Inspirert av 60-, 70-, og 80-tallet har Tom Ford briller med den ikoniske T-logoen på fronten vært en klar favoritt blant motebevisste menn. Siden brillene ble lansert for snart 18 år siden har de uten unntak klart å være trendskapende på både fasonger og farger, og nå ikke minst den androgyne moten. Ta gjerne en titt på modellen Fausto.

Les mer om Tom Ford her.

Oliver Peoples

Det amerikanske merket Oliver Peoples ble etablert i 1986. Her finner du amerikanske vintage inspirerte briller og solbriller. Små klassiske briller i masse ulike varme jord-nyanser. Deres nye fokus er kraftigere brillemateriale produsert i Japan, såkalt japansk acetat.

Les mer om Oliver Peoples her.


Briller til herre

Saint Laurent

Designeren Yves Saint Laurent er kjent for det klassiske, tidløse, luksuriøse og ikke minst forløperen til dagens androgyne trender. For høsten 2023 lanserer motehuset brillemodellen SCRIPT som er en reproduksjon av Yves Saint Laurents gamle briller fra 60-og 70 tallet. Denne modellen blir en garantert bestselger.

Les mer om Saint Laurent her.

Dior

Motehuset Dior har de senere årene blitt sterkere og sterkere på brillemote for herrer. Fargene går gjerne i transparent kaki, transparent brun eller transparent grå-blå farge. Det satses og på lekre, runde briller av Japansk titan.

Les mer om Dior her.

Moscot

I over 12 år har Krogh Optikk vært en av Nordens største selgere av det amerikanske merket Moscot. Moscot er et New York basert optikerfirma med en over 100 år gammel historie. Moscot har mange spennende modeller i sortimentet sitt og det som kjennetegner de fleste er at de er laget slik firmaet lagde briller for over 60 år siden. Her snakker vi skikkelig vintage..

Se et utvalg brilleinnfatninger i nettbutikken eller les mer om hva du bør tenke på når du skal kjøpe nye briller.