Ray-Ban Meta

Vi lanserer Ray-Ban Meta, en kolleksjon som kombinerer ikonisk design med den nyeste teknologien. Nå kan du lytte, ringe, knipse bilder, gjøre opptak og strømme mens du er til stede i øyeblikket.

Ray-Ban Meta smartbriller

Ray-Ban Meta smartbriller er et samarbeid mellom Ray-Ban og Meta. Brillen er stemmestyrt, slik at du enkelt kan ringe, ta bilde eller høre på musikk uten å løfte så mye som en finger.

Når du filmer eller tar bilder viser brillen et hvitt LED lys sånn at andre vet at du tar bilder, spiller enn lyd eller tar en video for å sikre personvern. Når du har fanget øyeblikkene med Meta solbrillen kan du enkelt importere filene til mobilen din gjennom Meta View appen.

Du finner brillene hos Krogh Optikk Karl Johans gate 2.

Ladeetui

Med Ray Ban Meta følger det med et eget ladeetui.

  • Etuiet er lett, bærbart og har et stilrent design.
  • Du plasserer brillen enkelt i etuiet for lading av brillen.
  • Brillen holder i opptil fire timer med én enkelt lading og batteritiden til etuiet varer i opptil tre dager.

En annen viktig funksjon er at etuiet er utformet til å ha samme oppbevaringsmåte som et vanlig brilleetui, noe som holder brillene trygge og sikre mens du er på farten.

Velg mellom forskjellig type glass

Du kan få Ray-Ban Meta brillen både med polariserte brilleglass, klare og transitions brilleglass.

Polariserte brilleglass

Polariserte brilleglass er et poulært valg hos dem som er mye utendørs og som gjerne reiser på tur med familie og barn, eller for den som trives med en aktiv livsstil. Fordelen med polariserte glass er at du slipper å bli blendet av lys som reflekteres fra snø, vann og vinduer for å nevne noen, og synet blir mye klarere.

Klare brilleglass

Ray-Ban Meta solbrillen kan også fås med klare brilleglass. De beskytter mot UV-stråler og filtrerer bort blå-fiolett lys for enda større synskomfort.

Transitions® glass

Transisiotns brilleglass er helt klare innendørs og går jevnt over til mørkere glass når de utsettes for UV-stråler (sol). Innendørs vil disse brillene se ut som helt normale briller, mens i sollys vil de se ut som solbriller.

Se Ray-Ban Meta brillene hos Krogh Optikk i Karl Johans gate 2.