CELINE

CELINE er et av våre mest populære og etterspurte merker som du finner i alle butikkene våre.

Motefavoritten CELINE

Det franke motehuset CELINE har har markert seg sterkt innen brilledesign.

CELINE er kjent for sine klassiske solbriller og briller som kler de fleste ansiktsformer. I år ser vi brillene i duse, trendy farger, med hyppigere bruk av Triomphe-logoen.

Triomphe-logoen fra CELINE går igjen på vesker og accessoirer dette året, og er en av de mest ettertraktede logoene blant fashionistaer verden rundt. En solbrille vi har stor tro på dette året er den avrundede metallsolbrillen fra Triomphe-kolleksjonen til CELINE. Modellen kommer i to lekre farger: gull og sølv med Triomphe-logoen på brillestengene.

CELINE briller og solbriller

Stilrene CELINE goggles

Goggles fra CELINE er prikken over i-en til ethvert skiantrekk. Om du har tenkt deg i bakken er dette et viktig tilbehør, så vel som en kul detalj! Gå for et par stilrene goggles fra CELINE, og velg mellom farger som gul, hvit og svart.

Trendy med CELINE

CELINE har de siste årene hatt stor suksess med sitt design, der særlig Triomphe-kolleksjonen har vært populær. Motehuset har satt kraftige briller og solbriller på moteagendaen de siste 6-7 årene og i år ser vi masse flotte, kraftige 60- og 70-talls inspirerte fasonger. Fra CELINE ser vi også en mer androgyn stil, der brillene kommer i transparente farger som hasselnøtt, varm grå, skilpaddebrun og sort.

Se et utvalg briller og solbriller fra CELINE i nettbutikken eller besøk din nærmeste Krogh Optikk for å se et større utvalg.