Brillemote for henne

Hos oss finner du alltid et stort utvalg innfatninger og de siste nyhetene fra store motehus som Gucci, Dior og CELINE. Les mer om hvilke brillestiler som gjelder i år!

Hva gjelder for kvinner?

Nå er det pasteller og varme jordfarger som gjelder. I tillegg ser vi at farger som antikk rosa, transparente grønntoner og honning-brun også er i vinden! Ton i ton logo er fortsatt populært og en trend vi ser mye til på klær.

I år har vi spesielt troen på CELINE, Saint Laurent og Prada briller for dame.

Vi ser at briller i større grad er mer androgyne nå enn før. Mye av det som passer til menn, kan passe like fint til damer, og omvendt.

Dette året ser vi flere nye fargekombinasjoner og inspirasjonen hentes fra slutten av 60-tallet til midten av 90-tallet. Brillene har mindre strass og glitter, men noe mer logobruk. Dette ser vi blant annet hos Prada, Dior og Saint Laurent.

Briller

CELINE

Motehuset CELINE har satt kraftige briller og solbriller på moteagendaen de siste 6-7 årene. Dette året er intet unntak og vi ser masse flotte, kraftige 60- og 70-talls inspirerte fasonger. Fra CELINE ser vi også en mer androgyn stil, der brillene kommer i transparente farger som hasselnøtt, varm grå, skilpaddebrun og sort. Triomphe-logoen har blitt en sentral signatur-detalj på solbrillene og vi gleder oss til å se mer av denne også på briller fremover.

Dior

Fra Dior ser vi kraftige og tynne innfatninger i masse spennende, transparente farger. Dior har blitt et mer populært merke også blant det yngre segmentet, noe som gjenspeiles i designet motehuset har hatt de siste årene.

Saint Laurent

Saint Laurent fortsetter å være typisk Saint Laurent og er et sikkert valg for den stilsikre. Svart har alltid vært en viktig farge for motehuset, men også ulike fargekombinasjoner inspirert fra Saint Laurents utallige opphold i Marrakech preger brillenes design. Dette året ser vi flere lekre modeller med et tidløst og klassisk design som passer alle aldre og alle kjønn.

Prada

Fra Prada vil vi i år se brillefasonger, blant annet med inspirasjon fra 70-tallet og farger som passer bedre for den nordiske huden. Motehuset byr fremdeles på spennende og utradisjonelle fargekombinasjoner der stengene har en helt annen fargetone enn fronten på brillen. Det har fungert på solbriller og nå ser vi at det fungerer på Prada brillene også. Triangel-logoen går igjen, ofte som en del av hele designet.

Se et utvalg brilleinnfatninger i nettbutikken eller les mer om hva du bør tenke på når du skal kjøpe nye briller.