Solbriller til herre

Blant årets solbrilletrender for herre ser vi flere sporty varianter, samt retro og vintage-inspirerte solbrillemodeller. Vi trekker frem noen av våre favoritter og viser deg de mest trendy solbrillene til herre.

Trendy solbriller til menn

Pilotsolbrillene er tilbake i trendbildet som aldri før og flere av de store motehusene har disse solbrillene i sin kolleksjon dette året. Fra Saint Laurent ser vi oversized pilotsolbriller i stilige farger.

Også dette året ser vi flere sporty varianter, der speil og logo i glasset er et fremtredende element.

Saint Laurent solbriller til menn

Fra Saint Laurent ser vi i år en supertøff modell som kommer i en mosegrønn, transparent farge. Modellen har en rektangulær fasong og rette, stramme linjer. Solbrillen Dune er også en spennende modell i årets kolleksjon fra Saint Laurent. Det er en en oversized pilotsolbrille med 60-, og 70-talls look. Kjempekul!

Saint Laurent solbriller

Oliver Peoples solbriller menn

Oliver Peoples er kjent for å tilby klassiske og tidløse solbriller med inspirasjon fra 50-, og 60-tallet, og har i flere av kolleksjonene latt seg inspirere av vintage-elementer og den unike kulturen i Los Angeles, California. En av nyhetene i år er en relansering av en tidligere solbrillemodell fra 1994.

Om du er på utkikk etter solbriller med en retro-effekt kan du se frem til årets nyheter fra Oliver Peoples.

Oliver Peoples solbriller

Oakley solbriller til menn

Ser du etter en trendy sportsbrille er Radar og Jawbreaker de mest populære modellene fra Oakley. Solbrillene er av god kvalitet, funksjonalitet, og ikke minst er det sportsbriller med stilig design, som passer fint med den sporty-looken vi ser i trendbildet. I tillegg til å være kule solbriller har brillene fra Oakley noen unike løsninger som forhindrer at de faller av når man er i aktivitet.

Oakley solbriller

Gucci solbriller menn

Med fortsatt sterk påvirkning fra motedesigner og tidligere kreativ leder Alessandro Michele, finner du hos Gucci mange forskjellige fargekombinasjoner i en oversized og fashion-orientert look.

Sterke farger som grønt og oransjerødt er å se i de trendy solbrillene til Gucci også i år.

Gucci solbriller

Ray-Ban solbriller herre

Ray-Ban er en klassiker. Ved siden av de ikoniske pilotbrillene, har de en rekke solbriller som både er røffe og sporty.

Ray-Ban solbriller

Dior solbrille til menn

Solbrillen Dior Club er blant modellene som har et sporty og spennende uttrykk dette året. Solbrillen har en oversized passform med tydelig Dior-logo både i glasset og Christian Dior signatur-logo på brillestengene. En utrolig tøff modell for deg som våger å skille deg ut i mengden!

Dior solbriller

Solbriller med styrke til menn

Hos oss får du solbrilleglass med styrke til de aller fleste solbrillene vi har. Kom innom og spør oss!

Les også solbrilletrender for dame 2023

Bestill time til synsundersøkelse i dag og få dine solbriller med styrke.