Oakley: til sport og hverdag

Oakley er kjent for sitt store utvalg innen sportsbriller. Se den nyeste kolleksjonen laget i samarbeid med Aleksander Aamodt Kilde og andre store idrettsprofiler!

Ny signaturserie fra Oakley

Hos Krogh Optikk har vi et stort utvalg av solbriller og innfatninger fra Oakley.

Den nyeste kolleksjonen fra Oakley er en signaturserie laget i samarbeid med Oakleys idrettsutøvere, blant annet Aleksander Aamodt Kilde, Lucas Braathen og Mikaela Shiffrin.

Utforsk alpintbrillene i butikkene våre nå!

Oakley sportsbriller

Solbriller til en aktiv fritid handler først og fremst om sikkerhet. Ikke bare skal sportsbrillene skjerme øynene dine mot skadelige UV-stråler og beskytte den tynne huden rundt øynene mot solskader, vær og vind. De skal også hindre alvorlige øyeskader på grunn av kvister, insekter eller steinsprut.

Lurer du på hvilket glass du skal velge i solbrillen? Oakley har spesialtilpassede glass til enhver sportsaktivitet.

Okaley sportsbriller passer til all slags aktiviteter

Oakley er vårt mest populære merke for sportsbriller som passer utmerket til en rekke aktiviteter. Brillenes unike design er tilpasset en aktiv livsstil og sitter godt i ansiktet, selv under de mest intense øktene. Radar er en av de mest populære modellene og kommer i et bredt utvalg av farger og stiler, slik at du kan velge den som passer best til deg og dine behov.

Oakley sportsbriller

Briller fra Oakley

Oakley lager også innfatninger med utgangspunkt i det samme kvalitetssikrede designet som solbrillene. Her finner du et rikt utvalg av klassiske og sporty briller som sitter godt i ansiktet.

Oakley innfatninger

Se et utvalg briller og solbriller fra Oakley i nettbutikken eller besøk din nærmeste Krogh Optikk for å se et større utvalg.