Oakley: solbriller til sport og hverdag

Oakley er kjent for sitt store utvalg innen sportsbriller, men visste du at de også har et stort utvalg solbriller til hverdagen?

Hos Krogh Optikk har vi et stort utvalg av solbriller og innfatninger fra Oakley. Merket er svært populært blant idrettsutøvere og sportsinteresserte. Dette kommer av merkets unike design tilpasset en aktiv livsstil. Med unobtainum brukt på stengene og neseputene, sitter solbrillen perfekt i ansiktet slik at den ikke faller av på sykkel- eller løpeturen.

Lurer du på hvilket glass du skal velge i solbrillen? Oakley har spesialtilpassede glass til enhver sportsaktivitet.

Men det er ikke kun sportssolbriller i kolleksjonen til Oakley. Deres design har skapt flere klassiske og sporty solbriller som fungerer like godt i hverdagen. Oakley Holbrook og Frogskins har lenge vært populært blant mange, og de kommer hele tiden med nye solbriller som passer til flere anledninger enn kun sport.

Solbriller til hverdagen

Deres sportssolbriller, som for eksempel Jawbreaker og Radar EV, er utviklet med idrettsutøvere i tankene og har funksjoner som sikker og stødig passform, og spesialutviklede glass som beskyttelse mot UV-stråler og skader.

Oakley Jawbreaker

Oakley Radar er en av de mest populære sportssolbrillene fra Oakley og passer utmerket til en rekke aktiviteter. Solbrillene sitter godt på ansiktet, selv under de mest intense øktene. Radar kommer i et bredt utvalg av farger og stiler, slik at du kan velge den som passer best til deg og dine behov.

Oakley Radar

Oakley lager også innfatninger med utgangspunkt i det samme kvalitetssikrede designet som solbrillene. Her finner du et rikt utvalg av klassiske og sporty briller som sitter godt på ansiktet.

Kom innom en av våre butikker og se hele utvalget.