Solbrilletrender

Sjekk ut sommerens trendbriller! Endelig kan vi vise dere nykommerne fra Gucci og CELINE.

Hva trender?

Smale modeller med vintage preg og metallsolbriller er i trendbildet denne sommeren. Metallsolbriller i gull er spesielt populært, og solbriller i transparente, duse farger som beige, blå og grønn.

Har du fått med deg den store trenden blant bruder? Nå er det hvite solbriller som gjelder. Les mer om solbriller til bryllup.

Visir-briller

Brede og oversized visir-briller er en av sesongens store trender. Visir-brillen er en skikkelig statement solbrille og gir referanser til alt fra skibakken til superkjendis. I år ser vi trendy, rammeløse solbriller med et futurisk design fra flere av motehusene, blant annet Miu Miu og Fendi.

Visir-briller

CELINE solbriller

Blant årets store solbrilletrender er det metallsolbrillen fra det franske motehuset CELINE som dominerer moteverdenen. Solbrillen utmerker seg og er blant de mest ettertraktede modellene hos oss nå.

Brillen finnes i fargene gull og sølv og er en del av Triomphe-kolleksjonen til CELINE. Triomphe-logoen ser vi gå igjen på både vesker og accessoirer og er en av de mest ettertraktede logoene blant fashionistaer verden rundt.

Trendy CELINE solbriller

Gucci solbriller

Flere motehus lar seg inspirere av vintage-elementer fra 80-, og 90-tallet og særlig Gucci lanserer en ny modell vi har veldig troen på. Denne vintage-inspirerte modellen kommer inn i butikk i løpet av våren, og vi gleder oss til å vise dere!

Gucci

Miu Miu

Miu Miu er et av de hotteste merkene innen moteverdenen akkurat nå! Motehuset skiller seg ut fra andre luksusmerker ved at de kombinere det klassiske med spennende elementer og setter nye trender på agendaen.

Miu Miu solbriller

Prada solbriller

Pradas kolleksjonen består som regel av klassiske Prada-farger og fargekombinasjoner, og ikke minst kledelige passformer, som gjør at vi ikke er i tvil om hva vi skal bruke når solen titter frem. Under har vi hentet frem noen av våre favoritter akkurat nå.

Solbriller

Dior solbriller

Solbrillene som setter prikken over i-en på ethvert antrekk. Det er ikke uten grunn at Dior fortsetter å dominere moteverdenen. Christian Dior dyrker det feminine og romantisk luksus, og er fremdeles kjent for sin tidløse eleganse og glamorøse eksklusivitet. Samtidig er merket nyskapende i sitt design og våger å løfte og snu klassikerne i en ny-moderne look og vi ser i år transparente varianter av den bestselgende modellen Diorsignature.

Dior solbriller

Hvilke briller passer deg?

Husk at alt er lov når det kommer til solbriller, og at vi hjelper deg med å finne den perfekte solbrille for ditt bruk.

-Det viktigste er å finne en solbrille som passer deg, ansiktet ditt og din livsstil. Når du handler hos oss, vil vi derfor alltid spørre deg om hva du skal bruke solbrillen til, enten det er sport, hverdagsbruk, solbrille med styrke eller om du ønsker en skikkelig statement-solbrille, forteller Ida, optiker og trend-ekspert hos Krogh Optikk.

Det kan være vanskelig å velge blant det brede utvalget av solbriller. Et godt råd er derfor å finne ut hvilken modell som passer din ansiktsform best - her har vi god erfaring.

-Det aller viktigste er å finne en solbrille som er riktig størrelsesmessig, så man ikke drukner i brillen eller at ansiktet blir for stort i forhold til brillen. Utover det ser vi at et rundt ansikt ofte kler firkantede briller, mens runde briller vil kle deg bedre om du har mer firkantet ansikt. De fleste variasjoner av solbriller passer ovale og hjerteformede ansikter.