Gucci

Gucci er et av verdens største motehus kjent for sitt unike uttrykk ved bruk av Gucci web-farger, Gucci garden-symboler og sitt lekne og fargeglade uttrykk.

Gucci er et italiensk motehus, grunnlagt i Firenze, Italia i 1921. Gucci tilbyr et bredt utvalg av solbriller og briller som passer til enhver smak og stil. Fra avrundede former til firkantede og rektangulære modeller.

New in

Catwalk solbriller fra Gucci

Gucci er kanskje mest kjent for sine iøynefallende solbriller med bruk av farger, mønster, strass og andre elementer som gjør solbrillene unike. Vi er stolte over å ha flere av Guccis Catwalk-solbriller tilgjengelig hos Krogh Optikk Majorstuen samt på vår nettside. Her finner du one of a kind-solbriller til deg som ønsker det helt unike.

Klassiske modeller fra Gucci

Hver sesong blir nye trender presentert, og noen ganger kan det bli litt for mye av det gode. Selv om det er spennende å følge trendene og ha it-brillen, er gode, klassiske modeller en sikker vinner. Noe av det mest spennende med Gucci, er deres evne til å skape kolleksjoner som treffer flere stiler og personer. Det er absolutt mulig for alle å finne en sporty solbrille som passer dem eller en iøynefallende solbrille, men skulle man ønske noe mer klassisk har Gucci også dette.

Klassikere

Se et utvalg briller og solbriller fra Gucci i nettbutikken eller besøk din nærmeste Krogh Optikk for å se et større utvalg.