Gucci

Gucci er et av verdens største motehus kjent for sitt unike uttrykk ved bruk av Gucci web-farger, Gucci garden-symboler og sitt lekne og fargeglade uttrykk.

Gucci er et italiensk motehus, grunnlagt i Firenze, Italia i 1921. Fra Gucci finner du et bredt utvalg av solbriller og briller som passer til enhver smak og stil. Fra avrundede former til firkantede og rektangulære modeller.

Gucci news

Trendy fasong fra Gucci

Vintage-inspirerte solbriller er en av årets store solbrilletrender og er å se i kolleksjonene til Gucci. En av nykommerne fra motehuset er en smal Gucci solbrille med Gucci cut-out logo på brillestengene. Denne finner du i de aller fleste av butikkene våre i flere farger som brun, svart og hvit.

Vintage vibe med Gucci

Catwalk solbriller fra Gucci

Gucci er også kjent for sine iøynefallende solbriller som med bruk av farger, mønster, strass og andre elementer gjør solbrillene til unike statement pieces. Vi er stolte over å ha flere av Guccis Catwalk-solbriller tilgjengelig hos Krogh Optikk Majorstuen samt på vår nettside. Her finner du one of a kind-solbriller til deg som ønsker det helt unike.

Klassiske modeller fra Gucci

Hver sesong blir nye trender presentert, og noen ganger kan det bli litt for mye av det gode. Selv om det er spennende å følge trendene og ha it-brillen, er gode, klassiske modeller en sikker vinner. Noe av det mest spennende med Gucci, er deres evne til å skape kolleksjoner som treffer flere stiler og personer. Det er absolutt mulig å finne en sporty eller statement solbrille, men skulle man ønske noe mer klassisk har Gucci også dette.

Trending now

Se et utvalg briller og solbriller fra Gucci i nettbutikken eller besøk din nærmeste Krogh Optikk for å se et større utvalg.