Saint Laurent

Saint Laurent er et av verdens mest ikoniske motehus, kjent for sine elegante og tidløse kolleksjoner.

Mannen bak Saint Laurent

Yves Saint Laurents er den legendariske designeren bak merket Saint Laurent. Siden 1960 har det ikoniske motehuset endret og utviklet moten, og likevel opprettholdt det klassiske, tidløse og lukseriøse designet. Typisk for designet er rene og rette linjer, fargen svart og androgyne modeller som passer fint både til menn og kvinner.

Saint Laurent

Typisk Saint Laurent

Saint Laurent henter stadig frem tidligere kolleksjoner, og gir dem nytt liv. Flere modeller kommer tilbake år etter år. Kanskje noen små oppgraderinger – og likevel er det samme tidløse solbrille. SL28 og Mica er ikoniske eksempler på det. Modellene kommer i flere farger, inkludert svart og brun.

Populære Mica solbrillen i ulike farger

Saint Laurent: Androgyn og fremoverlent

Yves Saint Laurent var en av de første designerne som utfordret tradisjonelle kjønnsroller i mote ved å introdusere mer androgyne og maskuline stiler for kvinner. Den berømte smokingen; Le Smoking fra 1966 – en herresmoking skreddersydd for kvinner er et eksempel på dette.

Se et utvalg briller og solbriller fra Saint Laurent i nettbutikken eller besøk din nærmeste Krogh Optikk for å se et større utvalg.