Solbriller med styrke

Er du lei av å myse på solfylte dager? Husk at du kan få solbrilleglass med styrke i favorittsolbrillene dine. Nå får du også originale Ray-Ban® glass med styrke.

Nærsynt eller langsynt? Progressive glass? Vi har solbriller for deg!

Mange er ikke klar over at de kan få solbriller med sin egen brillestyrke, enten de nærsynt, langsynt eller bruker progressive glass.

Vi oppfordrer alle som bruker briller til å investere i solbriller med styrkeglass – både med tanke på helse, komfort og ikke minst praktisk nytte.

Med solbriller med styrke slipper du å irritere deg over å måtte myse gjennom brilleglass på solfylte dager. Du kan bruke solbrillen når du kjører bil, leser en bok i solveggen eller sjekker mobilen.

Solbriller du kan få med styrke

Designerbriller tilpasset dine øyne

Mange av solbrillene vi har kan i dag tilpasses med styrkeglass, og Krogh Optikk har et stort utvalg av designermerker fra blant annet Prada, Oliver Peoples, Gucci og Armani.

Ray-Ban® er et av de mest anerkjente solbrillemerkene i verden, kjent for sitt ikoniske design, mineralglass og logoen i glasset. Nå kan du få originalglassene med logoen i dine brillestyrker – du ser det på glasset. Dette er et bra tilbud for deg som ønsker en original Ray-Ban® solbrille med dine styrker og samtidig beholde de ikoniske elementene i designet.

Ray-Ban®

Sportsbriller fra Oakley

Er du av den sporty typen som ferdes i skog og mark, er det greit få med seg alle detaljer i terrenget og samtidig kunne sjekke sykkelcomputeren eller lese kartet.

Oakley har mange bra modeller til både sport og fritidsbruk som kan leveres med styrkeglass i polycarbonat. Dette materialet er utviklet av Oakley og gir sterke kvalitetsglass som beskytter øynene dine mot kvist, insekter og steinsprut.

Det finnes i dag sportsbriller for de aller fleste aktiviteter og Oakley tilbyr også progressive glass som er spesialtilpasset golf, sykling og fisking.

Velg solbriller som passer dine aktiviteter

Vi hjelper deg gjerne å velge den solbrillen som vil fungere best for deg enten du jogger, sykler, seiler, går på ski eller slapper av ute i solen.

Det viktigste er at du får en solbrille som dekker akkurat dine behov. Ta turen innom en av våre butikker, vi skreddersyr den perfekte solbrillen for deg.

Er du klar for nye solbriller med styrke denne sesongen?


Som medlem av Krogh+ får du gode rabatter og tilbud før alle andre. Bli medlem her.

Les mer om vår grundige synstest og bestill time her.