Solbriller til bryllup

Skal du i bryllup i sommer, eller kanskje er det din tur til å stå som brud? Ikke vær redd for å leke med tilbehør som gjør litt ut av seg. Vi viser deg solbriller som passer til den store dagen.

Til bruden

Når det gjelder solbriller til bruden, avhenger det av brudens personlige stil og temaet for bryllupet. Generelt sett kan bruder velge mellom et bredt utvalg av solbrillestiler og farger. Det er også viktig å huske på at solbriller ikke bør ta bort oppmerksomhet fra brudekjolen. Solbrillene kan være et elegant tilbehør som komplementerer brudens stil og bryllupstema.

Hvite solbriller

Til bryllupsgjesten

Er du på utkikk etter en passende solbrille til bryllupet? Når du skal velge solbriller, vil det være lurt å ta hensyn til valg av kjole. Mange går gjerne for blomstrete og fargerike kjoler til bryllup og disse kan fint styles med et par lekre solbrilller i samme stil og fargevalg som antrekket. Det kan også være fint å velge noe nedtonet, som komplimenterer antrekket på en rolig og sofistikert måte.

Klassiske solbriller til bryllup

Hvis bryllupets stil er klassisk kan solbriller med en elegant, klassisk fasong i en nøytral farge, som svart eller brun passe godt.

Klassiske solbriller

Duse farger i bryllup

Solbrillene kan gjerne ha litt farge, og myke pastellfarger som lyserosa eller babyblå kan være et forfriskende valg.

Duse toner

Cateye-solbriller til bryllup

Cateye solbriller er også et supert valg for bryllup, da de gir et elegant og feminint løft til ansiktet. Ikke minst finnes det så mange måter å style disse solbrillene på!

Cateye

Sofia Richies ikoniske bryllup

Bryllupet til Sofia Richie og Elliot Grainge har vært på alles lepper etter at de giftet seg i Frankrike tidligere i år. Bryllupet har fanget oppmerksomheten til bryllupsentusiaster over hele verden, og det ikke uten grunn. Richie viste oss sine ekstravagante antrekk med både håndbroderte perler og blonder som hun bar under bryllupshelgen. La deg inspirere og finn den perfekte solbrillen til bryllupet.

Stjel stilen til Sofia Richie

Solbriller til herre

Ser du etter en solbrille som kan brukes til festlige anledninger som bryllup finnes det mye fint i sortimentet til blant annet Oliver Peoples, Dior, Ray-Ban og Moscot.

Til han

Bohemsk look i bryllupet

Hvis bryllupet har en mer avslappet, bohemsk stil, kan bruden og gjestene velge solbriller med større rammer i en naturlig farge som brun eller beige. Solbriller med metalliske rammer kan også passe godt til dette temaet.

Metallsolbriller

Passe brudekjolen

Når det gjelder hva som passer til brudekjolen, vil det avhenge av stilen på kjolen. Hvis brudekjolen er elegant og klassisk, vil solbriller med enkle, rene linjer og nøytrale farger være et godt valg. Hvis kjolen har en bohemsk stil eller en vintage-inspirert design, kan solbriller med mer utsmykning, som perler eller blomsterdetaljer, passe godt til stilen.