Solbriller til bryllup

Skal du i bryllup i sommer, eller kanskje er det din tur til å stå som brud? Ikke vær redd for å leke med tilbehør som gjør litt ut av seg. Vi viser deg solbriller som passer til den store dagen.

Til bruden

Har du fått med deg den store trenden blant bruder? Nå er det hvite solbriller som gjelder. Solbriller er både et elegant tilbehør og praktisk dersom det er strålende sol den dagen du gifter deg. Ønsker du en helvhvit look kan du gå for en lekker hvit cateye solbrille eller så er brune og sorte klassiske solbriller også sikre valg.

Hvite solbriller til bruden

Klassiske solbriller til bruden

Til bryllupsgjesten

Er du på utkikk etter en passende solbrille til bryllupet? Når du skal velge solbriller, vil det være lurt å ta hensyn til valg av kjole. Mange går gjerne for blomstrete og fargerike kjoler til bryllup og disse kan fint styles med et par lekre solbrilller i samme stil og fargevalg som antrekket. Det kan også være fint å velge noe nedtonet, som komplimenterer antrekket på en rolig og sofistikert måte.

Klassiske solbriller til bryllup

Hvis bryllupets stil er klassisk kan solbriller med en elegant, klassisk fasong i en nøytral farge, som svart eller brun passe godt.

Klassiske solbriller

Duse farger i bryllup

Solbrillene kan gjerne ha litt farge, og myke pastellfarger som lyserosa eller babyblå kan være et forfriskende valg.

Duse toner

Cateye-solbriller til bryllup

Cateye solbriller er også et supert valg for bryllup, da de gir et elegant og feminint løft til ansiktet. Ikke minst finnes det så mange måter å style disse solbrillene på!

Cateye

Solbriller til herre

Ser du etter en solbrille som kan brukes til festlige anledninger som bryllup er vi sikker på at du finner noe som kan passe fra Oliver Peoples, Tom Ford og Ray-Ban.

Til han