Solbrilleguide

Når det kommer til å velge solbriller er det ikke alltid like enkelt å vite hva som passer best til de ulike anledningene. Hvilke solbriller passer til bryllup og hvilke bør du ha med på Norgesferie?

Vi laget en solbrilleguide som skal hjelpe deg med å finne de riktige solbrillene til storbyferie, bryllup, bunad og Norgesferie. Her er våre anbefalinger:

Solbriller til Norgesferie

Norgesferien kan by på en rekke spennende opplevelser og mange av oss oppholder seg både på fjellet, langs kysten og i skogen. Da er det en fordel med praktiske og funksjonelle solbriller - aller helst med polariserte glass, som er perfekt for en aktiv, norsk ferie. Sportsbriller kan derfor være en lur investering! Her kan du lese mer om våre tips til sportsbriller

Solbriller til Norgesferie

Solbriller til storbyferie

Solbriller til storbyferien er et must! Ikke bare er det viktig beskyttelse for den sterke sola, men det kan også være et lekkert accessory til antrekket. Husk også å ta med etui til dine solbriller for å beskytte dem, når de ikke er i bruk!

Solbriller til storbyferie

Solbriller til sydenturen

På sydentur velger mange å kle seg i fargerike, sommerlige antrekk og solbrillene kan gjerne være i samme stil. Gå for solbriller med spreke farger eller lekre detaljer. Cateye og oversized solbriller er også et supert valg, da de gir et elegant og feminint løft til ansiktet.

Solbriller til sydenturen

Solbriller til bunaden

For noen av oss står konfirmasjonen for tur og det er på tide å planlegge bunadslooken. Tidløse solbriller passer år etter år, og særlig til bunader. Nøytrale farger på solbrillene som svart, brun og duse toner gjør seg også godt til de fleste bunader. Et par metallsolbriller kan også være veldig stilfullt! Her kan du lese mer om solbriller til bunad.

Solbriller til bunad