Prada

Prada er kjent for sitt egenartet utsnitt og design på klær, sko, vesker og ikke minst briller. Vi har lenge vært kjent med dette merket som også har et eget begrep oppkalt etter seg – Prada-stygt.

Nå, la oss forklare dette begrepet først som sist. Dette er en beskrivelse som for mange nettopp gir positive assosiasjoner. Når noe er Prada-stygt betyr det ikke at det er ukledelig, kjedelig, stygt eller lite pent. Nei, det betyr heller at det har et egenartet design, at det er spennende, interessant og annerledes. Alt hva en skulle ønske og forvente av et merke som Prada.

Feels like Prada

Så hvordan er stilen denne sesongen? Prada har nå lansert en ny kolleksjon – Feels like Prada. Og det føles absolutt som Prada. Kolleksjonen består av flere modeller som utmerker seg blant de utallige brillene på markedet. Med den ikoniske og originale «House of Savoy»- logoen fra 1919 plassert på intrikate utskjæringer på stengene, klassiske Prada-farger og fargekombinasjoner, og ikke minst kledelige passformer, gjør at vi ikke er i tvil. Feels like Prada vil gå inn i sesongen og 2022 som en av de store vinnerne.

Se utvalget fra Prada her:

Se et utvalg av Prada i nettbutikken eller besøk din nærmeste Krogh Optikk for å se et større utvalg.