Oliver Peoples

Oliver Peoples ble etablert i 1987 i "hjertet av Hollywood" og har siden den gang blitt en merkevare som har oppnådd stor suksess med sine brille-, og solbrillekolleksjoner.

Den unike kulturen i Los Angeles - med elementer fra mote, film, kunst og musikk har vært med på å definere merkets uttrykk og stil fra start.

Oliver Peoples - Los Angeles, California

Oliver Peoples ble startet av tre optikere i Los Angeles. Historien sier at de kom over en gammel koffert full av 60-talls briller under et «garage-sale» i Los Angeles. Kofferten hadde tilhørt en Oliver og derfor ble det Oliver Peoples.

Amerikansk vintage-design

Briller fra Oliver Peoples kjennetegnes spesielt for sine runde form, som er både klassisk og tidløst. De har i flere av sine kolleksjoner latt seg inspirere av vintage-elementer og den unike kulturen i Los Angeles, California.

O'Malley og Gregory Peck

Flere av brilledesignene til Oliver Peoples er inspirert og oppkalt etter profilerte mennesker, som Andy Warhol, skuespiller Gregory Peck og Cary Gran. Billen Gregory Peck har sin opprinnelse fra filmen "To Kill A Mockingbird" og O'Malley-brillen har blitt et ikonisk design etter at den ble omtalt i boken og filmen Amercan Psycho.

Oliver Peoples

Mye å velge i fra Oliver Peoples

Oliver Peoples byr på ikonisk og klassisk brilledesign hvor mange av modellene er utformet av optikere med fokus på passform og komfort. Brillene kommer i en rekke farger, alt fra klassisk sort til mer livfulle nyanser som rød og grønn, så her finnes det noe for enhver smak.

Se et utvalg briller og solbriller fra Oliver Peoples i nettbutikken eller besøk din nærmeste Krogh Optikk for å se et større utvalg.