Oliver Peoples

Oliver Peoples er et amerikansk merke som spesialiserer seg på briller og solbriller. Den unike kulturen i Los Angeles - med elementer fra mote, film, kunst og musikk har vært med på å definere merkets uttrykk og stil fra start.

Oliver Peoples - Los Angeles, California

Oliver Peoples ble etablert i 1987 i "hjertet av Hollywood" og har siden den gang blitt en merkevare som har oppnådd stor suksess med sine brille-, og solbrillekolleksjoner. Historien sier at de kom over en gammel koffert full av 60-talls briller under et «garage-sale» i Los Angeles. Kofferten hadde tilhørt en Oliver og derfor ble det Oliver Peoples.

Amerikansk vintage-design

Briller fra Oliver Peoples kjennetegnes spesielt for sine runde form, som er både klassisk og tidløst. De har i flere av sine kolleksjoner latt seg inspirere av vintage-elementer og den unike kulturen i Los Angeles, California.

O'Malley og Riley Sun briller

Et par klassiske modeller fra Oliver Peoples er O'Malley og Riley Sun. Som et merke etablert i Hollywood er det heller ingen overraskelse at vi ser brillene i flere amerikanske storfilmer. Blant annet ser vi den ikoniske Oliver Peoples solbrillen O'Malleyi filmen American Psycho.

Oliver Peoples

Mye å velge i fra Oliver Peoples

Brillene kommer i en rekke farger, fra klassisk sort til mer livfulle nyanser som rød og grønn og det finnes noe for enhver smak. Om du er på utkikk etter solbriller med et estetsik vintage design finnes det mye å velge i fra Oliver Peoples.

Se et utvalg briller og solbriller fra Oliver Peoples i nettbutikken eller besøk din nærmeste Krogh Optikk for å se et større utvalg.