Oliver Peoples

Oliver Peoples er et amerikansk merke som spesialiserer seg på briller og solbriller og henter ofte inspirasjon fra store ikoner innen mote, musikk, litteratur, kunst og film.

Oliver Peoples ble etablert i 1987 i "hjertet av Hollywood" og har siden den gang blitt en merkevare som har oppnådd stor suksess med sine brille-, og solbrillekolleksjoner. Briller fra Oliver Peoples kjennetegnes spesielt for sine runde form, som er både klassisk og tidløst. De har i flere av sine kolleksjoner latt seg inspirere av vintage-elementer og den unike kulturen i Los Angeles, California.

Et par klassiske modeller fra Oliver Peoples er OMalley og Riley Sun. Som et merke etablert i Hollywood er det heller ingen overraskelse at vi ser brillene i flere amerikanske storfilmer. Blant annet ser vi den ikoniske Oliver Peoples solbrillen OMalley i filmen American Psycho.

Oppdag flere spennende modeller fra Oliver Peoples

Brillene kommer i en rekke farger, fra klassisk sort til mer livfulle nyanser som rød og grønn og det finnes noe for enhver smak. Om du er på utkikk etter solbriller med et estetsik vintage design finnes det mye å velge i fra Oliver Peoples.