Holzweiler

Visste du at den første solbrillekolleksjonen til Holzweiler lansert i 2022 er advised by Krogh Optikk?

Holzweiler x Krogh Optikk

I 2022 utforsket Holzweilers designere vår historiske brillesamling i flaggskipsforretningen vår på Majorstuen. Dette inspirerte til å lage deres aller første solbrillekolleksjon advised by Krogh Optikk.

Kolleksjonen ble lansert 1. april 2022 og den neste kom våren 2023. Solbrillene er å finne i noen utvalgte Krogh Optikk butikker.

Les mer om samarbeidet her.

Familiebedriften Holzweiler

Holzweiler er et norsk merke og en familiebedrift, hvor alle navn på brillene er oppkalt etter familiemedlemmer som har vært betydningsfulle for designere i firmaet. Blant annet finner vi briller oppkalt etter mamma Ingrid, hunden Pelle og nevø Tom.

Min favoritt er Lieben og Pelle i alle farger! Tidløs, men med en kul twist.

Maria Skappel Holzweiler

Lieben og Pelle solbriller

Min favoritt er Ingrid Frame i Black Mix. Elsker den nye shapen her. Vært mye feminint i lengre tid så denne syntes jeg gir et nytt utrykk.

Susanne Holzweiler

Ingrid solbrille i flere farger

Holzweilers nyeste kolleksjon

Den siste kolleksjonen til Holzweiler byr på solbriller med et nøye gjennomtekt fargevalg, der tema er «in motion» og «deep sea». Holzweiler har hentet inspirasjon fra naturens mineraler og havbunnen og vi ser solbrillene i både aqua farger, sparkeling hvit, og modeller i metall.

Min favoritt er Karen Frame i Green og Ingrid Frame i Black Mix. Liker at solbrillene er blitt litt større, og disse syntes jeg gir en androgyn, men kul look.

Andreas Holzweiler

Andreas Holzweiler sine favoritter

Oppdag flere spennende nyheter fra Holzweiler i butikken og nettbutikken vår.