Giorgio Armani

Giorgio Armani er et italiensk luksusmerke grunnalgt i Milano og tilbyr i dag solbriller og briller med tidløst og elegant design.

Eleganse med Armani

Giorgio Armani er grunnleggeren og designeren bak det kjente motehuset og er regnet som en av verdens største designere med sans for luksus og raffinement. Alle som følger med i motebildet kjenner igjen Giorgio Armanis minimalistiske og renskårne stil i alt han foretar seg

"En person kan kle seg uformelt og ikke være opptatt av eleganse, men likevel være ekstremt elegant".

Giorgio Armani

Minimalistisk design som varer

Solbriller og briller fra Armani kjennetegnes ved sitt sofistikerte, rene og minimalistiske design. I stedenfor å hoppe på nye trender og stiler, mener Armani at godt design ikke har noe utløpsdato, og dermed blir det en mer bærekraftig livsstil å velge tidløse produkter av høy kvalitet.

Diskret luksus

Typisk for briller og solbriller fra Armani er at det er lite bruk av logoer, og andre pyntedetaljer. Brillene kommer som regel i nøytrale farger som svart, hvitt, grått, beige og marineblå. Disse fargene gir et sofistikert uttrykk og kan lett styles for både formelle og uformelle anledninger.

Den nyeste kolleksjonen fra Armani kommer i butikk denne høsten, og er inspirert av klassiske kolleksjoner fra 80 og 90-tallet.