Våre beste progressive brilleglass

Vi jobber hele tiden med å finne de beste løsningene innen brilleglass for våre kunder. Les mer om den nyeste glassteknologien fra Essilor.

Progressive brilleglass tilpasset din digitale hverdag

I dagens digitalt tilkoblede verden arbeider øynene våre med å behandle informasjon som aldri før. Visste du at øynene våre har over 100 000 øyebevegelser om dagen? Vi veksler mellom å se på ulike type enheter, gjør forskjellige arbeidsoppgaver og endrer miljøet vi er i. Derfor stiller vi enda høyere krav til kvaliteten på brilleglassene.

Brilleglass i verdensklasse fra Essilor

De aller fleste av våre glass kommer fra franske Essilor, verdens største leverandør av toppkvalitets brilleglass. De står bak utviklingen av den aller første progressive brillen i 1959, og har siden fortsatt å ligge helt i tet i den teknologiske utviklingen innen brilleglass.

Varilux XR serien: Den nyeste glassteknologien

Essilor sitt nye progressive toppglass Varilux XR Pro er et av de mest avanserte brilleglassene på markedet. Glassene er utviklet for å gi skarpere fokus i bevegelse, og mer sømløse overganger fra nær til fjern.

Brilleglasset blir justert etter synet ditt for at du skal få en mest mulig naturlig synsopplevelse. Vi gjør målinger av hvordan brillen sitter i ansiktet ditt, hvor fokusområdene dine er, hvordan du flytter blikket og hvilken avstand du har til mobilen. Slik kan vi kan tilpasse et helt personlig brilleglass for deg.

9 av 10 opplever

● Å kunne fokusere skarpt på alle avstander umiddelbart

● Å beholde sin naturlige kroppsholdning

● Å kunne se alle detaljer

● Å reagere raskere og mer sikkert ved bevegelse

● 95% tilvenner seg glass fra Varilux XR serien på første dag.

● 87% foretrekker glass fra Varilux XR serien fremfor sine nåværende glass.

Tall hentet fra Essilor: https://www.essilorpro.com/res...

Vil du vite mer om brilleglass?

Vi svarer på noen av de mest stilte spørsmålene om brilleglass.