Tilbake til hverdagen med DAILIES TOTAL1® kontaktlinser

Hvordan ser du verden i høst? Synet ditt preger hvordan hverdagen oppleves. Riktige linser hjelper deg, og DAILIES TOTAL1® gir unik komfort.

Før du bestiller nye kontaktlinser anbefaler vi at du tar en synstest, samt at du vet hvordan du skal håndtere linsene dine.

Se verden klart med linser

I en hektisk hverdag og med et aktivt sosialliv er linser for mange det beste alternativet. Da får du full frihet og kan lese menyen på restaurant når du er ute med vennene dine, trene i regnvær, eller lage en deilig middag uten å måtte ta frem brillene.

Synet ditt er unikt og krever helt riktige linser - og riktig valg krever kunnskap. Vi hjelper deg med å finne den perfekte linsen til ditt behov og bruk.

Linser

Hvilken type linse bør jeg velge?

Hva er forskjellen på daglinser, døgnlinser, månedslinser og multifokale linser? Vi hjelper deg med å velge riktig kontaktlinser.

Dagslinser

  • Opplev friheten med nye, helt rene linser hver eneste dag. Dette er linsetypen som over halvparten av alle linsebrukere i Norge bruker året rundt.

Linser for deg med skjeve hornhinner

  • I dag kan du få både månedslinser, dagslinser, døgnlinser og multifokale linser for skjeve hornhinner, eller astigmatisme som det heter på fagspråket.

Månedslinser / døgnlinser

  • Kan brukes i inntil 30 dager i strekk. Enkelte månedslinser må tas av og rengjøres hver kveld. Spør din optiker om hvilke månedslinser du kan bruk

Multifokale linser

  • Dette kan være den perfekte løsningen for deg som har passert førti år og opplever at det er litt mer krevende å få klart syn når de ser mobilen. De multifokale kontaktlinsene sørger for godt syn på alle avstander.


Du kan enkelt bestille en førsteklasses synstest her.

Kontakt din optiker for informasjon om anvendelse, pleie, forsiktighetsregler, advarsler, kontraindikasjoner og bivirkninger.
©2023 Alcon NO-DT1-2300001