Ray-Ban

Ray-Ban er et av verdens største solbrille-, og brillemerker og kjennetegnes ved deres klassiske og tidløse stiler.

Aviator solbrille fra Ray-Ban

En av de mest kjente og ikoniske Ray-Ban solbrillene er Aviatior, som først ble designet for piloter i 1936. Solbrillene ble snart en favoritt blant piloter og andre som trengte beskyttelse mot solen. Aviator solbrillen har en karakteristisk dråpeformet fasong og metallramme som gir en kul og tidløs look.

Aviatior solbrille rfa Ray-Ban

Wayfarer solbrille fra Ray-Ban

En annen klassisk Ray-Ban-modell er Wayfarer som ble lansert i 1956. Wayfarer-solbriller er kjent for sin tykke plastramme og retro vibe, og de har blitt brukt av utallige kjendiser og musikere opp gjennom årene. Wayfarer solbrillen er en ekte klassiker som aldri går av moten. Også i dag er Wayfarer en av tidenes mest kjente solbrillemodeller. Solbrillen er allsidig og passer til ulike anledninger, noe som gjør den populær blant både kvinner og menn i alle aldre.

Wayfarer solbrille fra Ray-Ban

Clubmaster og Round Metal solbrille fra Ray-Ban

Clubmaster er enda en ikonisk modell fra Ray-Ban, med sin unike kombinasjon av plast-, og metallramme. Clubmaster-solbrillene har et vintage-preg og gir et sofistikert og kult utseende.

Round Metal solbrillen fra Ray-Ban er inspirert av 1960-tallets hippiekultur og gir et bohemsk og avslappet uttrykk.

Clubmaster og Round Metal solbrille fra Ray-Ban

Erika solbrille fra Ray-Ban

Erika solbrille er en populær modell fra Ray-Ban, med sin runde fasong og tynne metallramme som gir en trendy look.

Erika solbrille fra Ray-Ban

Uansett hvilken Ray-Ban modell du velger, kan du være sikker på at du får en brille eller solbrille av høy kvalitet, med et stilfull og klassisk design som varer.

Se et utvalg briller og solbriller fra Ray-Ban i nettbutikken eller besøk din nærmeste Krogh Optikk for å se et større utvalg.