Våre brilleanbefalinger

Hos oss finner du alltid et stort utvalg innfatninger. Her er noen av våre anbefalinger!

Butikksjefenes tips og anbefalinger

Nå bugner det av spennende nyheter i butikken og vi har tatt en prat med butikksjefene våre om hva deres favoritter i butikk er akkurat nå.

Innfatninger

Butikksjef Anna hos Krogh Optikk CC Vest tipser

Nå har vi inne så mye lekkert på CC Vest og en av mine favoritter i butikk akkurat nå er en rund Saint Laurent innfatning. Modellen har fine, delikate detaljer og kommer i en transparent, olivengrønn farge.

Transparente farger er noe vi ser hos flere motehus denne våren. Farger som grønn, rosa og honning-brun går ofte igjen.

Transparente toner

Butikksjef Gina hos Krogh Optikk Byporten tipser

Hos oss på Byporten ser vi at mange ønsker «hybridfasonger» som jeg liker å kalle det, gjerne en blanding av rund og firkantet fasong. Se Moscot Lemtosh og Oliver Peoples Sheldrake – disse er klare favoritter hos herrene og kan virkelig løfte et hvert antrekk.

For damene ser vi også at det er flere som ønsker en mer oversized, litt 70-talls inspirert look, både i farge og fasong. Her kan en virkelig skape utrykk og identitet ved hjelp av litt tøffere stiler på rammene.

Disse fargene gjelder nå

Av farger så ser vi fortsatt mye duse farger, men også litt mer vågale stiler som bringebær/magenta og burgunder. Jeg elsker også at blå og grønntoner er tilbake for fullt. Dette er en fulltreffer hos både damer og herrer og kan virkelig være med på å fremheve farger i ulike hudtoner og øyne. Jeg har fortsatt ikke truffet en eneste kunde som ikke kler duse grønntoner!

Innfatninger

Butikksjef David hos Krogh Optikk Nordre gate tipser

Danske Lindberg er et merke våre kunder i Trondheim er veldig glad i og selv har jeg har jeg flere Lindberg-briller! De er så lette og komfortable å bruke at jeg fint kan ha på meg brillene hele dagen uten å tenke over det. Lindberg passer til de fleste stiluttrykk, og her finner du alt fra markerte briller til mer minimalistisk design.

Et annet merke jeg er stor tilhenger av er Oliver Peoples. Den nyeste kolleksjonen fra Oliver Peoples med japansk acetat, skiller seg ut og er en veldig god kolleksjon. Her får du håndlaga kvalitetsprodukter og briller som passer godt til både dame og herre.

Innfatninger fra Oliver Peoples

Butikksjef Marianne hos Krogh Optikk Strømmen tipser

Endelig går vi inn i en vår-måned og det er mange lekre briller på vei inn til oss på Strømmen! En av mine favoritter er en metallinnfatning fra CELINE. Gull-fargen gir en utrolig fin glød til huden og brillen er behagelig og lett å ha på nesa, noe jeg setter pris på når jeg skal velge meg briller. En klassisk og tidløs favoritt!

Metallinnfatninger

Besøk din nærmeste Krogh Optikk for å se vårt store utvalg! Vi hjelper deg med å finne den riktige brillen!