Bottega Veneta

Bottega Veneta er et italiensk luksusmerke med sterke røtter fra området rundt Venezia.

Luksusmerket Bottega Veneta ble grunnlagt i 1966 i Italia og produksjonen den gang besto av lukseriøse skinnvarer og andre håndverksprodukter som ble solgt i en liten butikk, derav navnet Bottega Veneta. Bottega Veneta er et italiensk uttrykk og refererer til en butikk, men Veneta referer til byen Venezia i Italia.

Bottega Ventea har med tidene utvidet sortimentet sitt til å inkludere flere lukseriøse produkter som klær, vesker, sko, smykker, solbriller og briller.

Solbriller og briller fra Bottega Veneta

I februar 2003 lanserte motehuset sin helt nye solbrillekolleksjon som besto av få, men utsøkte modeller. Først ble de kjent for sitt flettede skinnmønster i vesker, og senere også solbriller. Med tiden har de økt merkevarekjennskapen gjennom bruk av farger, overdimensjonerte designelementer og tidløst design.

Solbriller fra Bottega Veneta

Bottega-grønn

Et populært designelement som har vært fremtredende i Bottega Veneta sine kolleksjoner de siste årene er grønnfargen som senere har blitt omtalt som Bottega-grønn. Grønnfargen har gjort stor suksess og Bottega Veneta har siden eksperimentert med andre nyanser av grønn.

Se et utvalg briller og solbriller fra Bottega Veneta i nettbutikken eller besøk din nærmeste Krogh Optikk for å se et større utvalg.