LOGG INN

Velkommen til Krogh Optikks linsebutikk

Er du linsebruker eller vurderer du å bli det? Her finner du alt du trenger av informasjon om kontaktlinser, og du kan bestille linsene dine rett hjem i posten. 

 

Kliniske tjenester, som synsundersøkelser og øyehelseundersøkelser, kan for tiden ikke utføres. Dette er et viktig tiltak for å begrense spredning av Korona-viruset. 

I flere av våre butikker (Oslo, Bergen og Vestfold) er våre smitteverntiltak godkjent av kommuneoverlegen med tillatelse til å gjennomføre strengt nødvendige og akutte undersøkelser. Vi er i dialog vedr. flere godkjennelser. Ta kontakt med oss per telefon ved behov for hjelp. 

 

Ved å bestille kontaktlinser her bekrefter du at du har sjekket synet ditt hos en optiker i løpet av det siste året, samt at du vet hvordan du skal håndtere kontaktlinser. Vi tar din øyehelse på alvor og minner om hvor viktig det er med korrekt bruk at kontaktlinser og riktig oppfølging av synet ditt. Vi vil kontakte deg dersom vi har spørsmål om bestillingen din. 


Kundesenter

Nyttig informasjon for deg som kjøper linser fra linsebutikk.

DAILIES TOTAL1® multifokale linser

Behold fokus og se godt på alle avstander - prøv DAILIES TOTAL1® multifokale linser i dag!

ACUVUE® OASYS

Er du opptatt av kvalitet og komfort? Bruker du briller eller linser? Endagslinsene ACUVUE® OASYS 1-Day har en banebrytende teknologi som gir helt unik komfort.

Alt du trenger å vite om kontaktlinser

Hvordan føles det å bruke kontaktlinser? Hvilke linser skal du velge? Hva passer for deg? Les mer om kontaktlinser her.