Vi er her for deg!

Natt til 17. mars vedtok Helsedirektoratet at vi kan holde åpne butikker for varesalg og utlevering av bestilte varer. Det betyr at du fortsatt kan komme til oss dersom du trenger solbriller, innfatning, glass, linser og linsevæske. Alle innfatninger og solbriller som prøves, vil bli vasket med mild såpe og vann.

Vi ønsker alle kunder velkommen i butikkene våre hvis du trenger briller og kontaktlinser, eventuelt hjelp med reperasjon av ødelagte briller. Vi er klare til å hjelpe deg. Dette forutsatt at du ikke har noen symptomer slik at vi unngår smitte av Korona-viruset. 

Det er dessverre ikke mulig å ta en synsundersøkelse eller øyehelseundersøkelse hos oss i disse dager. Skulle du derimot oppleve at du trenger hjelp, kan du kontakte oss per telefon.

Det nærmer seg vår og til tross for en tid med hjemmekontor, karantene og mye usikkerhet, har solen tittet frem. Da er det viktig at vi også tar vare på våre egne og barnas øyne. Har du ikke anledning til å komme innom butikken, så ta frem solbrillen fra i fjor, og vask den godt i mild såpe og vann.

 

Hvis du ønsker en litt inspirasjon til vårens trender innen solbriller, har vi samlet noen av dem her:

Bottega Veneta

 

Gucci

 

Ray-Ban

 

Oliver Peoples
 

Velkommen til oss!