Slik håndterer Krogh Optikk Korona-viruset

Helsedirektoratet har nå vedtatt at vi kan åpne våre butikker for varesalg og avhenting av briller og linser. Finn all informasjon om varesalg, avhenting av briller/linser og synsundersøkelse her.

Kliniske tjenester, som synsundersøkelser og øyehelseundersøkelser, kan for tiden ikke utføres. Dette er et viktig tiltak for å begrense spredning av Korona-viruset. 

I flere av våre butikker (Oslo, Bergen og Vestfold) er våre smitteverntiltak godkjent av kommuneoverlegen med tillatelse til å gjennomføre strengt nødvendige og akutte undersøkelser. Vi er i dialog vedr. flere godkjennelser. Ta kontakt med oss per telefon ved behov for hjelp. 


Hygienetiltak hos Krogh Optikk

Her er en oversikt over hvilke tiltak vi har for å tilrettelegge for vareutlevering og varekjøp hos Krogh Optikk. Dette gjør vi for å hindre smitte av Korona-viruset og gjøre handelen hos Krogh Optikk trygg i denne tiden.

Vi er her for deg!

Natt til 17. mars vedtok Helsedirektoratet at vi kan holde åpne butikker for varesalg og utlevering av bestilte varer. Det betyr at du fortsatt kan komme til oss dersom du trenger solbriller, innfatning, glass, linser og linsevæske. Alle innfatninger og solbriller som prøves, vil bli vasket med mild såpe og vann.

Vedlikehold av briller og solbriller

I disse tider er det viktig at du selv tar ekstra godt vare på brillene og solbrillene dine. Vi er fortsatt tilgjengelig dersom du trenger veiledning, men her er våre enkle råd: