Send lange blikk

Det går sakte mot høst, og mange er klare for studiestart. Se den du vil se med dagslinsene DAILIES TOTAL1®.

Ferien er over, og vi skal igjen tilbake til hverdagen. Enten det er jobb eller studier, så kan overgangen fra late feriedager komme litt brått på. Lys opp hverdagen med å sende noen ekstra lange blikk til den du vil se.

For å kunne nyte tiden fremover, er det viktig å ivareta synet. Sørg for å se bra, og send lange blikk med sommerfugler i magen.

Linsetips

Linser er for mange det beste alternativet. Selv med en hektisk hverdag og et aktivt sosialliv har du frihet til å leve livet fullt ut.

Alcon DAILIES TOTAL1® er dagslinser som fokuserer på fuktighet og komfort. De er så komfortable, at de får deg til å glemme at du i det hele tatt har linsene på. De er også utviklet for å stabilisere tårekanalene, slik at du kan bruke linsene ekstra lenge.

Ingen rens er nødvendig, de egner seg derfor godt til turer i hengekøye og overnattinger. Du kan bare slappe av og nyte følelsen av nye linser, hver eneste dag. Enklere blir det ikke.

Bestill time til synstest her.

Flørtetips

Når synet er på plass, må det utnyttes til det fulle. Hverken munnbind eller dugg på brilleglassene er noen hindring, med Alcon DAILIES TOTAL1® er det er bare sende lange blikk.

Kjenn på gnisten og sommerfugler i magen. Vær modig, og ta sjanser. Det gjelder bare å skru på sjarmen; ha glimt i øyet, smil og husk blikkontakt. Det er også lov å flagre med øyevippene, og blunke litt ekstra. Gå en hyggelig mørketid i møte, hånd i hånd med crushet.

Med Alcon DAILIES TOTAL1™ linser ser du den du vil se uansett. Send lange blikk.

Bestill time til synstest her.