Tom Ford: briller med tidløst design

Bli inspirert av sesongens nyheter fra Tom Ford. Kombiner dem gjerne med nytt og gammelt for personlig og spennende stil.

Tom Ford er blant verdens største designere. Texas-amerikaneren startet eget motehus i 2005, etter årelang suksess hos Gucci og Yves Saint Laurent. Tom Fords kjennetegnes av tidløs eleganse og maskulin glamour.

“Tom Ford er for internasjonale, kultiverte og bereiste menn, og sterke, intelligente kvinner som kjenner sin stil.”

Tom Ford

Brillekolleksjonen denne sesongen kjennetegnes av tidløs eleganse og særpreget form. Farger som brunt, gull og rosa, materialer som metall og acetat. Og selvfølgelig de diskrete detaljene som likevel gjør det tydelig at dette er Tom Ford – for eksempel den blanke, ikoniske T-logoen.

Alle ready-to-wear-modellene kommer dessuten med Blue Block-glass. Det kan hjelpe mot ubehag i øynene etter mange timer foran digitale skjermer med blått lys. Husk imidlertid at du uansett bør sjekke synet ditt hvis du har vondt i øynene.

Bestill time til synstest her.

Her er et par brillenyheter til, se enda flere hos nærmeste Krogh Optikk.

Bli inspirert, bland gammelt og nytt

Nye, moderne briller og solbriller er gøy å kombinere med vintage.

– Let etter skatter på loftet, i bortgjemte garderober og hos eldre familiemedlemmer. Og selvfølgelig i brukt- og vintagebutikker.

– Mange vintageklær er iøynefallende, fargerike og retro. Hvis du vil ha et moderne uttrykk er det fint å skape balanse med nye, mer nøytrale plagg.

– Tenk også balanse når du kombinerer briller og klær. Statementbriller synes bedre til et nøytralt antrekk, og motsatt. Men vil du virkelig stå ut, velg iøynefallende fra topp til tå.

– Lek med kontraster i farger og materialer. Matte stoffer til metalliske briller. En fargerik kjole til en enkel modell. Eller helt motsatt, med én farge hele veien.

Men først og fremst: finn din stil.

“Tusen takk til Fretex”

Krogh Optikk

Vår kampanje for Tom Ford er fotografert av Martin Rustad Johansen og stylet av Pauline Nærholm med klær fra Fretex, MA Vintage, Ekko, Le Trend og Past Vintage by Livid.

Bildene er tatt på sorteringsanlegget til Fretex. Krogh Optikk har stor respekt for arbeidet Fretex og Frelsesarmeen gjør for samfunnet vårt. Vi har samarbeidet med Frelsesarmeen i over 25 år, og bidrar med synsundersøkelser og briller til gjestene deres på Slumstasjonen. Det har gitt mange gode synsopplevelser for utallige personer.