Solbriller til fjellturen

Ta fjellturen og påsken til nye høyder med solbriller til skituren, solveggen og après-ski. Med de riktige solbrillene kan du nyte våren med stil og samtidig beskytte øynene dine mot solen.

Denne sesongen ser vi definitivt en økning i populariteten til sportsbriller, som er like aktuelle på tur rundt i nabolaget som det er på fjelltur. Vi viser deg det siste innen solbrillemote og hvilke trender som gjelder på fjellet.

I bakken

Fullfør skiantrekket med goggles fra CELINE, Bottega Veneta eller Gucci!

Visste du at Gucci nylig har lansert sin Aprés-ski-kolleksjon? Kolleksjonen består av fritidsklær og tilbehør til skiferien i kjent Gucci-stil. Også her er solbrillene et friskt tilskudd til den motebevisste fjell-entusiasten og sportsinteresserte.

Goggles

På skitur

Oakley og Moncler er begge gode alternativer for deg som søker høy kvalitet og funksjonalitet, og som ser etter en sportsbrille med stilfullt design. To populære modeller fra Oakley, er Radar og Jawbreaker. Det skal godt til å ikke spotte disse solbrillene på din neste fjelltur.

Sportsbriller til langrenn

I solveggen

Er du typen som foretrekker å nyte påskeværet i solveggen har vi solbrillene til deg. Blant årets solbrilletrender ser vi transparente rammer i forskjellige pastellvarianter, som passer godt til den nordiske huden og gir en vårlig feeling.

Det finnes en rekke gode solbriller til fjellturen og du kan lese mer om sportsbriller til ulike aktiviteter her.