Oakley – sesongens raskeste sportsbrille

Oakley slutter ikke å overraske i sitt design, med stil og løsninger til solbriller og bruk av solbriller til sportsaktiviteter. Les mer om noen av de siste nyhetene fra Oakley her.

Oakley Kato

Oakley Kato har kommet til et begrenset antall butikker, og vi i Krogh Optikk er blant disse. Padleren Jo Sondre fikk låne med seg et par Oakley Kato under trening og forberedelser til konkurranse, og her er hans tilbakemelding.

-Denne modellen er noe helt annet enn hva jeg har sett tidligere. Det første du legger merke til er det store glasset, som også buer seg rundt nesen. Nesten litt utenomjordisk ved første øyekast. Jeg har fått testet den ut en liten stund, og jeg må si meg imponert. Brillen sitter støpt rundt hodet, og du får et veldig bra utsyn med sidesyn. Jeg fikk rett og slett en god følelse av aerodynamikk.

Oakley Kato blir en del av deg og sitter som «støpt» - den må bare prøves. Brillen kommer med 3 stk. neseputer og kan også enkelt vinkles i tre forskjellige posisjoner på brillestengene og kan derfor «skreddersys til brukeren.

Fun Fact om Oakley Kato

Da Ingeniørene til Oakley for første gang fikk se tegningen av brillen, syntes de det så ut som en superheltmaske lik den Bruce Lee brukte som «Kato» i filmen Green Hornet. Derfor fikk solbrillen navnet Kato.

Oakley Encoder

Solbrillen er bygget på samme glassplattform som Kato modellen, men har en mer åpen løsning rundt nesen og har dermed et mere tradisjonelt utseende. Encoder har blitt en «go to»-favoritt som enkelt kan brukes på tvers av det meste av aktiviteter, litt som en oppdatert versjon av den populære Radar Ev-modellen.

Begge modellene kommer med et utvalg av forskjellige Oakley Prizm glass, disse er designet til å forsterke farger og kontraster så det er enklere å se detaljer.

Jo Sondre forteller videre: Jeg har testet Oakley Kato og Encoder i kajakk som jeg driver mest med, men også løping og på sykkel, langturer og i intervaller. Med disse modellene viser Oakley sin lange erfaring innenfor sportsbrille-design. To nye og meget interessante modeller fra Oakley med et helt nytt utseende, innovasjon, form og god funksjon - som jeg er sikker på kommer til å bli populære.

Prøv solbrillene hos Krogh Optikk.

Oakley sportsbriller