Månedens solbriller: Vårlige farger og store logoer

Vi har sett til fashion week i København og fått med oss siste skrik fra motehusene. Denne måneden har vi fokus på store logoer og duse farger. Velg din favoritt blant Dior, Fendi, Oliver Peoples og Prada.

Dior

Ønsker du en skikkelig statement-brille, er denne trendy, sorte solbrillen fra Dior noe for deg. Dette er en mer interessant og røff versjon av den klassiske cateye-modellen, med stilig struktur i front og gullinjer på sidene. Det skal ikke være tvil om at det er Christian Dior du har på deg.

DiorSignature Pris: 4775,-

Fendi

Moteprofiler og influencere elsker Fendis lekenhet og sammensetning av farger. Denne solbrillen kjennetegner kvalitetene Fendi er kjent for, med sitt gode håndverk og sammensetning av materialer. Solbrillen kommer nå i perfekte vårtoner med hvit ramme og honningfarget struktur i front.

Fendi Pris: 4725,-

Oliver Peoples og Brunello Cucinelli

Med detaljer fra Los Angeles og den italienske byen Solomeo har Oliver Peoples og Brunello Cucinelli laget den ultimate solbrillen, som både er moderne og tidløs. Brillen er utviklet med godt håndverk, som gjør den ekstra slitesterk. Det polariserte glasset i brillen fjerner sjenerende reflekser. Puster du på brilleglasset, vil du på magisk vis få se skyline over byen Solomeo.

Oliver Peoples x Brunello Cucinelli Pris: 5043,-

Prada

Den gamle “House og Savoy”-stilen er tilbake i Pradas nye kolleksjon. Tykke stenger, cut-outs og hvitt er i vinden nå. Den firkantede fasongen passer til de aller fleste ansiktsformer, og den ene brillestangen prydes tydelig av Pradas logo.

Prada Pris: 3735,-