Månedens solbriller: spreke farger og store innfatninger

Denne sommeren er det spreke farger og store, transparente innfatninger som trender innen solbrillemoten. Vi har funnet et utvalg fra Celine, Versace, Off-White og Gucci som passer perfekt til sommerens trender.

Celine - Havblå

Celine solbrillene skiller seg ut med særpregede avrundede kanter og tydelige definerte linjer. Denne rektangulære solbrilleformen i blåfarget innfatning gir et røft og stilig uttrykk. Modellen har tydelig logo på stengene som virkelig komplementeres av den dype blåfargen. Kanskje de perfekte solbrillene for sjøluften i sommer?

Celine

Versace - knæsj farge og oval form

Ifølge designerne fra Versace bør solbrillene denne sommeren være karakteristiske, oppsiktsvekkende, og hvis du tør, i sterke farger. Denne ovale brilleformen i sterk rosa farge og trendy passform skriker varme sommerdager. Solbrillen har stor Medusa-logo på stengene som henger igjen fra vårens trender. En ordentlig statement-solbrille for sommeren.

Versace

Off-White - gjennomsiktig front og fargerike stenger

Off-White merket er kjent for å kombinere high fashion med streetwear. Solbriller med transparent innfatning er spådd til å bli sommerens trend, og her har Off-White tatt sin egen tilnærming. Denne modellen er kombinert med en transparent front og fargerike stenger, det beste av to verdener.

Off-White

Gucci - tenk stort!

Store solbriller er noe av det hotteste på solbrille-fronten i 2022. Solbrillene fra Gucci passer for deg som liker et mer klassisk preg av farger, men ikke er redd for solbriller som tar plass i ansiktet. Denne modellen er kanskje en av de mest klassiske solbrilleformene. En brille med tidløse linjer og enkel logo på stengene.

Gucci