Ny kolleksjon - Krogh Optikk + Fretex

21. november slippes en helt ny kolleksjon med secondhand solbriller i nettbutikken til Fretex Arkivet! Krogh Optikk har samlet inn et utvalg eksklusive solbriller, tidligere brukt av flere store, norske moteprofiler.

Frelsesarmeen og Krogh Optikk

Denne høsten lanseres det nok en gang en ny kolleksjon av secondhand solbrillemodeller i nettbutikken til Fretex. Årets samling av solbriller kommer fra Tone Damli, Katarina Petrovic, Amanda Delara, Celine Aagaard, Marie Murstad, Camilla Abry og Maria Skappel Holzweiler. Inntektene fra salget går til Frelsesarmeens arbeid.

Moteprofilenes favoritter

Årets Black Week starter 21. november og da er det ekstra fint å oppfordre flere til å kjøpe brukt. I år gir vi 31 secondhand solbriller fra merker som Prada, Gucci, Bottega Veneta og Valentino til Fretex.

Solbrillene er håndplukket av moteprofilene som har valgt ut sine favoritter. Denne kolleksjonen byr derfor på solbriller i spreke farger, flotte detaljer og lekre fasonger. Hver moteprofil har sin egen unike stil som gjenspeiles i de utvalgte solbrillene. Vi i Krogh Optikk synes det er stas at solbrillene får nytt liv og håper andre får like stor glede av brillene som det disse moteprofilene har hatt.

Solbrillene får nytt liv

Katarina Petrovic er en av høstens moteprofiler som gir solbrillene sine videre til Fretex.

- Samarbeidet mellom influensere, Krogh Optikk og Fretex er et samarbeid jeg synes flere merkevarer og aktører bør la seg inspirere av. Ikke bare er det gjenbruk på sitt beste - tidløse briller av god kvalitet får nytt liv, istedenfor å bli liggende i skapet. Samarbeidet er også en fin måte å gjøre eksklusive briller litt mer tilgjengelige for alle, samtidig som pengene går til et godt formål, skriver hun.

- Selv er jeg veldig glad for og stolt av å kunne bidra på denne måten. Jeg får muligheten til å både vise frem og bære nye trender, samtidig som jeg får bidra til tre gode ting: gjenbruk, gjøre eksklusive trender mer tilgjengelige og være med å gi til gode formål.

Gøy med gjenbruk

Amanda Delara er en norsk artist som har gjort stor suksess med flere låter som har toppet listene de siste årene. Solbrillene fra Krogh Optikk har hun sunget og opptrådd med, og enkelte av disse kan du nå finne i nettbutikken til Fretex.

- Det som er så fint og gøy med gjenbruk, er at andre kan få glede av briller jeg selv har hatt masse glede av. I tillegg går alle inntektene rett til en fin og viktig sak, som kan bidra til å glede flere i julen, skriver Amanda.

Marie Murstad er en norks moteprofil som deler både outfits, glimt fra småbarnslivet, interiør og treningsglede på Instagram.

- Fokus på gjenbruk er det utrolig viktig at store aktører som Krogh Optikk gjør og går foran og setter et godt eksempel på. At inntektene går til et fint itinativ som Fretex er bonus, skriver Marie.

Salget er allerede for fullt i gang! Se alle solbrillene her. Vi håper du også finner deg en favoritt!