Våre beste julegavetips

20% på alle våre solbriller* i butikk og nettbutikk. Gi en solbrille i julegave til deg selv eller noen du er glad i. Les våre julegavetips her!

Vi fortsetter med solbrilletilbudet og Krogh+ medlemmer får 20% på alle våre solbriller* i butikk og nettbutikk ut desember.

*Tilbudet gjelder ikke Chanel og Ray-Ban Meta.

Den perfekte julegaven

Å finne den perfekte julegaven kan være vanskelig, spesielt til de som "har alt". Derfor hjelper vi deg med å finne en julegave som både er praktisk og lekker. Vi har solbrillene som står høyt på ønskelista og hos oss finner du et stort utvalg av briller og solbriller, som passer både til den aktive, klassiske og den som tør å utfordre!

Julegavetips: Den sporty

Til det sporty familiemedlemmet er et par sportsbriller den perfekte julegaven. Visste du at det finnes en rekke sportsbriller som er spesielt tilpasset langrenn, sykling, seiling, golf og flere andre aktiviteter?

Les mer om sportsbriller her.

Sportsbriller

Julegavetips: Solbriller med styrke

Solbriller med styrke er den perfekte julegaven til den som allerede bruker briller eller linser. Solbrillen er ideell å bruke når man kjører bil, leser en bok i solveggen eller sjekker mobilen. Mange av solbrillene vi har i sortimentet vårt kan enkelt tilpasses med styrkeglass, også sportsbriller!

Les mer om solbriller med styrke her.

Solbriller du kan få med styrkeglass

Julegavetips: Til barna

Visste du at barns øyne er mer utsatt for solskader enn voksne? Øynene deres er fortsatt under utvikling og er derfor ekstra utsatt for solens skarpe stråler. I tillegg oppholder barn seg oftere og lengre ute i solen enn voksne. Ikke glem viktigheten av solbriller til barn og gi en barnesolbrille i julegave til minstemann.

Les mer om solbriller barn her.

Solbriller til barn

Julegavetips: Den trendy

CELINE og Dior er to populære solbrillemerker, hvor metallsolbrillen fra CELINE er årets it-solbrille og står på manges ønskeliste dette året. Har du et familiemedlem som er moteinteressert og alltid holder tritt med siste trend? I butikkene våre finner du de aller siste nyhetene fra flere store motehus og bestselgende solbriller som garantert er en vellykket julegave!

Nysgjerrig på årets solbrilletrender? Les mer her.

Trendy solbriller

Julegavetips: Klassikeren

Klassiske solbriller kan brukes hele året og er en super julegave som alle har nytte av. Klassiske solbriller har et varig og tidløst design og kan brukes til mange anledninger, både til hverdags og til fest!

Tidløse klassikere

Julegavetips: Statement

Ønsker du et mer vågalt uttrykk eller en skikkelig statement-solbrille kan du gå for en Gucci solbrille som krydrer ethvert antrekk. Solbrillene fra Loewe har også et spennende og fargerikt design som definitivt blir lagt merke til. Hvor gøy er det ikke å ha noe som ingen andre har? Lek deg frem og skill deg ut!

Statement solbriller

Julegavetips: Gavekort

Usikker på akkurat hva du skal gi i julegave? Gi et gavekort fra Krogh Optikk som kan brukes på både solbriller, briller og kontaktlinser. Gavekortet kan du enkelt skaffe i alle butikkene våre.

Velkommen til oss!