Sesongens briller og solbriller: Duse farger

Denne sesongen kommer brillene med duse farger og transparente innfatninger. I tillegg ser vi fortsatt kraftige stenger og tydelige logoer på enkelte solbriller, mens andre motehus går for det mer klassiske og elegante.

Gucci - tynne rammer og duse farger

Tynne rammer og duse farger er en av de største trendene denne høsten. Nå kommer innfatningene i alt fra lys blå og mintgrønn til beige og dus rød.

Dusere farger på solbrilleglassene, gjerne kombinert med ulike farger i samme glass, er også tilbake i motebildet. Enkelte av motehusene har også lagt logoene sine i selve solbrilleglasset, og Gucci gjør selvsagt det samme. Guccis solbriller har lysere glass enn tidligere, noe som gjør dem perfekte som et tilbehør både ute og inne.

Dior - eleganse med krystaller

Dior kjennetegnes av det klassiske og elegante. Nå er de mer edgy enn noensinne med nydelige Swarovski krystaller. Ett av Diors siste mesterstykker er en smykke av en solbrille. Timesvis med arbeid ligger bak dette håndlagde kunstverket, hvor krystallene er limt på en etter en på selve innfatningen. Definitivt en av våre favoritter denne sesongen!

Celine - trendy cateye

CELINE fortsetter å lansere supertrendy innfatninger og solbriller. Motehusets siste slipp er en solbrillekolleksjon med sterke neonfarger i elegant cateye-form! Noe ulikt CELINE, som ofte har et mer klassisk og rent uttrykk i sine kolleksjoner. Disse passer uansett perfekt til å lyse opp antrekket i høst. Akkurat som Dior, kommer Celine med strass på solbrillene sine neste sesong, og med tykkere stenger.

Et annet trekk i dagens motebilde, er at det ofte blir brukt mindre og mindre materialer for at brillen skal sitte lett på ansiktet. Nå kan du velge en mer chunky brille som ikke oppleves spesielt tung på nesen.

Tom ford - sporty pilotbriller

Brillene fra Tom Ford balanserer det klassiske og supertrendy, og denne sesongen er intet unntak. Solbrillene kommer nå med markerte pilotformer, gjerne med lysere gule eller blåfargede glass som lett kan matches med mange typer antrekk.

Sporty solbriller er virkelig en stor trend! Nå ønsker vi oss sorte shields fra Tom Ford, som er et stort futurisk visir.

Prada - tøff og chunky

Samtidig som mange motehus går for det klassiske, har Prada større, tøffere og mer chunky rammer på sine solbriller. Rammene er kraftige, og logoen skal synes. Dette er ekte statement-solbrille som passer til alt. Et must have i enhver garderobe!

Prada solbriller

Høstens skatter

Høsten er her i all sin prakt - nydelige høstfarger, kjølig, men frisk luft og lav høstsol. Kanskje er tiden inne for å fornye brillegarderoben? Da håper vi du har fått fin inspirasjon og et godt innblikk i hva høstens trender bringer med seg.

Se flere av høstens briller og solbriller.