Gucci har solbriller til enhver smak og anledning

Sjefsdesigner hos Gucci, Alessandro Michele, har flere sesonger skapt fargeglade, inspirerende og trendy kolleksjoner. Sesongens solbrillekolleksjon er ikke et unntak.

En trend som ikke forsvinner med det første, er sporty solbriller. Ser en på streetstylen i dag, er ikke sportsbriller noe man kun skal bruke på ski- eller sykkeltur. Motebildet florerer av influencere med sporty solbriller, stylet sammen med hverdagsantrekk. Dette gir en tøff kontrast til et ellers stilrent antrekk. Da de fleste tenker at Oakley er merket for sportsbriller, har også Gucci sin tolkning av sporty solbriller.

Sporty solbriller

Gucci er kanskje mest kjent for sine iøynefallende solbriller med bruk av farger, mønster, strass og andre elementer som gjør solbrillene unike. Vi er stolte over å ha flere av Guccis Catwalk-solbriller tilgjengelig hos Krogh Optikk Majorstuen samt på vår nettside. Her finner du one of a kind-solbriller til deg som ønsker det helt unike.

Catwalk

Hver sesong blir nye trender presentert, og noen ganger kan det bli litt for mye av det gode. Selv om det er spennende å følge trendene og ha it-brillen, er gode, klassiske modeller en sikker vinner. Noe av det mest spennende med Gucci, er deres evne til å skape kolleksjoner som treffer flere stiler og personer. Det er absolutt mulig for alle å finne en sporty solbrille som passer dem eller en iøynefallende solbrille, men skulle man ønske noe mer klassisk har Gucci også dette.

Klassikere