Briller og solbriller med tidløs kvalitet

Trender endrer seg, kvalitet og stil er tidløst. Ikoniske motehus er både tidsriktige og tidløse – og briller med godt design er evig aktuelle.

Moten er alltid i endring. Fra sesong til sesong ser vi trendene bølge og farger og former skifte. Fra minimalisme til maksimalisme, dempet til fargerikt, jordnært til overdådig og så snur det om igjen. Mote er evig fornyelse, og likevel er noe konstant: godt design vil alltid være godt – og god kvalitet er tidløst.

«Trender svinner. Stil varer evig.»

Yves Saint Laurent


Yves Saint Laurents berømte sitat er like tidløst som kvaliteten på en brille fra den legendariske designeren. Siden 1960 har det ikoniske motehuset endret og utviklet moten, og likevel opprettholdt en klasse som alltid er konstant.

Som for å understreke det henter Saint Laurent stadig frem tidligere kolleksjoner, og gir dem nytt liv. Flere modeller kommer tilbake år etter år. Kanskje noen små oppgraderinger – og likevel er det samme tidløse solbrille. SL28 og Mica er ikoniske eksempler på det.

Saint Laurent Mica

Selv mer trendy modeller, som LouLou og SL68, gir tydelige assosiasjoner til tidligere modeller. Slik utgjør designet en tidløs, langvarig trend, og essensen av arven fra Yves.

CELINE: tidløse briller og solbriller

Briller og solbriller fra CELINE kjennetegnes også av tidløs kvalitet. Følelsen er tidsriktig, men den franske signaturen er konstant. CELINE er alltid sofistikert, parisisk chic, med litt edge.

Det understrekes blant annet av solbrillen Edge. Spesielt den hvite modellen finnes allerede i arkivet til CELINE, men har nå blitt trukket frem og redesignet. Den som eier en original Edge kan vite at den er mer aktuell enn noen gang.

Celine

SILHOUETTE: tidløse briller og solbriller

Briller og solbriller fra Silhouette har samme varige signatur: lett, sofistikert og balansert. Siden 1964 har det østerrikske merket vært tidsriktig, men tidløst. Rene innfatninger i kvalitetsmaterialer – velbalansert og elegant.

Et eksempel er modellen 5529, som kjennetegnes av sine rene linjer og lette, men sterke materialer.

Façonnable: tidløse briller og solbriller

Façonnable er noe så tidløst som et fransk high end-merke – alltid stilrent og classy, men ofte med en tvist.
Motehuset ble etablert i Nice i 1950, og ble raskt kjent for sin skreddervirksomhet. Fokuset på stil, passform og håndverk er like mye til stede nå som den gang. Spesielt herrebrillene fra Façonnable er kjent for sin tidløse klasse og kvalitet.

Se tidløse, tidsriktige briller og solbriller i nettbutikken vår. Og kom innom butikken for å prøve dem på! Finn nærmeste Krogh Optikk her.