Slik tar du vare på hverdagsøyeblikkene

Det går sakte mot høst, og mange er klare for studiestart og jobb. Se det du vil med dagslinsene DAILIES TOTAL1™.

Ferien er over, og vi skal igjen tilbake til hverdagen. Enten det er jobb eller studier, så kan overgangen fra late feriedager komme litt brått på. For å nyte tiden fremover, er det viktig å ivareta synet. Sørg for å se bra og ta vare på de gode øyeblikkene i hverdagen.

Lenge siden du har tatt synstest? Det kan være en fordel å foreta en ny før du bestiller nye linser.

Linsetips

Linser er for mange det beste alternativet. Selv med en hektisk hverdag og et aktivt sosialliv har du frihet til å leve livet fullt ut. DAILIES TOTAL1 ™ fra Alcon er dagslinser som fokuserer på fuktighet og komfort. De er så komfortable, at de får deg til å glemme at du i det hele tatt har linsene på. De er også utviklet for å stabilisere tårefilmen, slik at du kan bruke linsene ekstra lenge. Ingen rens er nødvendig, de egner seg derfor godt til turer og trening. Du kan bare slappe av og nyte følelsen av nye linser - hver eneste dag. Enklere blir det ikke.

Bestill time til synstest her.

DAILIES TOTAL1 ™

Hverdagstips

Når synet er på plass, må det utnyttes til det fulle. Benytt muligheten til å lese en god bok, binge en serie, løpe en tur og se verden slik du vil se den.

Hverdagen trenger ikke være kjedelig. Vær modig og ta sjanser. Kanskje du finner en ny hobby dette semesteret? Eller knytter nye bekjentskaper? Gå en hyggelig høst i møte og tillat deg selv og øynene dine å slappe av med DAILIES TOTAL1 ™ linser fra Alcon.

Blir du sliten i øynene? Da vil vi anbefale å bestille en synstest.

*Kontakt din optiker om anvendelse, pleie, forsiktighetsregler, advarsler, kontraindikasjoner og bivirkninger