Maia Emilie Lund bruker Acuvue Oasys 1-day

Med linsene Acuvue Oasys 1-day klarer profesjonell roer, Maia Emilie Lund, å se klart hele dagen uten å bli sliten i øynene. Synet er helt avgjørende i hennes hverdag som toppidrettsutøver.

Maia er på elitelandslaget i roing og har et yrke bestående av trening flere ganger om dagen. Hun er avhengig av å ha linser som sitter godt.

-Synet er viktig i alt jeg gjør, men spesielt når jeg er ute og ror. Med linser slipper jeg å bruke briller, og det lett å få oversikt over andre båter og følge med på GPS’en i båten, forteller hun. -Acuvue Oasys er det beste merket når det kommer til linser, da de er enkle å ta på og sitter behagelig. Når kvelden kommer, glemmer jeg nesten å ta dem av! Det funker veldig bra til min aktive hverdag som toppidrettsutøver.

Det var gjennom Olympiatoppen at Maia ble kjent med Krogh Optikk første gang og fikk anbefalt Acuvue Oasys 1-day.

-Jeg trives veldig godt som kunde i Krogh Optikk og har vært kunde her siden jeg jeg begynte med briller og linser. Jeg opplevde å få rask og god hjelp på synstesten.

Bestill time til synsundersøkelse her eller bestill linser på vår nettbutikk.

Stabiliserer skjeve hornhinner

Acuvue Oasys 1-day er en dagslinse fra Johnson & Johnson, som gir fuktighet til øynene og har en stabiliseringsfunksjon for skjeve hornhinner.

-Med tidligere linser har jeg ofte blitt tørr på øynene og blunket mye, men med disse merker jeg ingenting. Ettersom jeg har skjeve hornhinner, har jeg et ekstra stort behov for at linsene er stabile og ligger riktig på øynene. Acuvue Oasys er definitivt et merke jeg vil anbefale til alle andre med nedsatt syn.

Linsen inneholder også UV-beskyttelse*, som er perfekt på vann og snø der det er mye refleksjon.

-Linsene hjelper mot UV-stråling, noe som er viktig for meg som er mye på sjøen. I tillegg bruker jeg alltid noen gode solbriller fra Oakley med polariserte glass for optimal ytelse.

Veien til OL

Akkurat nå har Maia fullt fokus på OL. På veien dit er det ekstra viktig med grunnleggende fysikk og gode samarbeid.

-Når jeg nå satser fullt mot kommende OL i Paris 2024, er målet å sikre seg en finaleplass. Det koster en del å få muligheten til å bli best, og jeg er glad for måten Krogh Optikk hjelper oss utøvere på!

Krogh Optikk - Offisiell leverandør av Olympiatoppen

*Viktig informasjon for kontaktlinsebrukere: ACUVUE® kontaktlinser kan brukes til synskorreksjon. En øyespesialist vil avgjøre om kontaktlinser passer for deg. Selv om det er sjelden, kan man utvikle alvorlige øyeproblemer ved bruk av kontaktlinser. For å unngå disse problemene, følg øyespesialistens anbefaling for bruk og utskifting grunnet naturlig bruk samt instruksjonene om riktig stell. Ikke bruk kontaktlinser hvis du har en øyebetennelse, øyesykdom eller systemisk sykdom som kan påvirke øyet, eller hvis du er allergisk mot noen av ingrediensene. Hvis du får ubehag i øyet, usedvanlig stor tåredannelse, synsforandringer, rødhet eller andre øyeproblemer, må du fjerne linsene og kontakte øyespesialisten umiddelbart. For mer informasjon, inkludert advarsler og forholdsregler, les bruksanvisningen som er tilgjengelig på ACUVUE® hjemmeside www.acuvue.no.
UV-absorberende kontaktlinser erstatter IKKE solbriller fordi de ikke dekker hele øyet.