10. sep 2020

Tom Ford

Bli inspirert av sesongens nyheter fra Tom Ford. Kombiner dem gjerne med nytt og gammelt for personlig og spennende stil.

 

 

Tom Ford er blant verdens største designere. Texas-amerikaneren startet eget motehus i 2005, etter årelang suksess hos Gucci og Yves Saint Laurent. Tom Fords kjennetegnes av tidløs eleganse og maskulin glamour. 

 

 

 

Brillekolleksjonen denne sesongen kjennetegnes av tidløs eleganse og særpreget form. Farger som brunt, gull og rosa, materialer som metall og acetat. Og selvfølgelig de diskrete detaljene som likevel gjør det tydelig at dette er Tom Ford – for eksempel den blanke, ikoniske T-logoen.

Alle ready-to-wear-modellene kommer dessuten med Blue Block-glass. Det kan hjelpe mot ubehag i øynene etter mange timer foran digitale skjermer med blått lys. Husk imidlertid at du uansett bør sjekke synet ditt hvis øynene gjør vondt. Bestill time til synsundersøkelse her.

 

 

Her er et par brillenyheter til, se enda flere hos nærmeste Krogh Optikk.

Nye, moderne briller og solbriller er gøy å kombinere med vintage.

– Let etter skatter på loftet, i bortgjemte garderober og hos eldre familiemedlemmer. Og selvfølgelig i brukt- og vintagebutikker.

– Mange vintageklær er iøynefallende, fargerike og retro. Hvis du vil ha et moderne uttrykk er det fint å skape balanse med nye, mer nøytrale plagg.

– Tenk også balanse når du kombinerer briller og klær. Statementbriller synes bedre til et nøytralt antrekk, og motsatt. Men vil du virkelig stå ut, velg iøynefallende fra topp til tå.

– Lek med kontraster i farger og materialer. Matte stoffer til metalliske briller. En fargerik kjole til en enkel modell. Eller helt motsatt, med én farge hele veien.

Men først og fremst: finn din stil.

 

Høsten og vinterens solbriller er definerte og voluminøse. Designet er inspirert av 50- og 70-tallets mote. Med det unike uttrykket som preger Tom Ford, takket være spennende materialkombinasjoner av acetat og metall. De bestselgende modellene er oppdatert i sesongens trendfarger. 

 

 

Eller prøv en voluminøs variant av en dypgrønn pilot, og bryt opp elegansen med retro-space i skinnende stoffer.

 

 

Her er et par solbrillenyheter til, se enda flere hos nærmeste Krogh Optikk.

 

Vår nye kampanje for Tom Ford er fotografert av Martin Rustad Johansen og stylet av Pauline Nærholm med klær fra Fretex, MA Vintage, Ekko, Le Trend og Past Vintage by Livid.

Bildene er tatt på sorteringsanlegget til Fretex. Krogh Optikk har stor respekt for arbeidet Fretex og Frelsesarmeen gjør for samfunnet vårt. Vi har samarbeidet med Frelsesarmeen i over 25 år, og bidrar med synsundersøkelser og briller til gjestene deres på Slumstasjonen. Det har gitt mange gode synsopplevelser for utallige personer.