6. mai 2019

Solbriller til bunaden - hvilken skal jeg velge?

Det er kanskje flere som kjenner seg igjen i problemstillingen «hvilket tilbehør skal jeg bruke til bunaden?». Her finnes det mange råd og regler, også når det gjelder solbriller. Vår anbefaling er å droppe speilglass og fargerike solbriller, og heller velge det klassiske og enkle.

Bunaden er en festdrakt og et smykke i seg selv, så her kan solbrillen være mindre fremtredende enn til hverdagsantrekket. Gucci har flere klassiske solbriller og en favoritt er GG0460S. Solbrillen er klassisk og feminin, men gjør likevel litt utav seg på grunn av størrelsen på rammen.

Denne solbrillen fra Oliver Peoples passer like godt til en herre som dame. Du kan få den i flere farger, men til bunad anbefaler vi farger som sort og brunt. Da tar ikke solbrillen for mye oppmerksomhet fra bunaden, samtidig som den gir antrekket det lille ekstra.

Modell: 5393OV

 

Vil du ha en solbrille som gir et statement og samtidig kan brukes sammen med bunaden, kan denne fra Tom Ford være et godt alternativ. Gulldetaljene på stengene og over nesebroen gjør at den mørke fargen i rammen blir lettere, noe som vil gi et pent helhetsinntrykk. Selv om det er gull, kan det bli en fin kontrast til bunadssølvet.

Modell: FT717

 

Hvis du ikke skal ha på deg bunad, har du uendelig med valgmuligheter når det kommer til solbriller. Hva med å kjøre den sporty stilen med et par Oakley sportsbriller, eller et par statementbriller fra Prada?

Modell: PR12VS

 

Modell: 9208

 

Ta turen innom Krogh Optikk, så hjelper vi deg med å finne den riktige brillen til 17. mai antrekket.