11. des 2018

Samme syn

Hun la fra seg avisen på dynen, og rettet på brillene da han kom bærende på brettet. Hotellfrokosten hadde kommet på døren nøyaktig da den skulle, og så like fristende ut som den pleide å gjøre på Bristol. Hun kommenterte en utenrikspolitisk analyse hun nettopp hadde lest, og han tenkte på hvor smart han syntes hun var.

Hun bemerket alltid de tingene han også mente var viktigst, og selv om han alltids kunne påpeke noen ekstra detaljer bare for å gjøre inntrykk på henne, var det egentlig ganske overflødig, for de var alltid ganske enig. Det var en av tingene som gjorde at han visste at det var henne. De diskuterte interessante ting, og hadde samme syn på det som var viktig.


Et syn de delte, var at søndagsfrokost var å anse som livsviktig , og alltid skulle inntas på sengen. Det synet kom de til å dele for bestandig. Hvis de fortsatte å være sammen – noe han overhode ikke kunne se for seg at de ikke kom til å være – kom de til å dele svært mange søndagsfrokoster mens de leste avisen, helt til de ble så gamle at de ble nødt til å bruke lupe.

Det sies at brillebrukere oppfattes som mer intelligente. Vil du tiltrekke deg noen med samme syn som deg? Kanskje med sesongens nyheter fra Silhouette?