20. aug 2019

OLIVER PEOPLES samarbeid med Cary Grant Estate og om brillene inspirert av skuespillerens ikoniske stil.

Cary Grant justerer brillene. Rammene definerer hans karismatiske karakter, Roger Thornhill. Han er en mann på flukt, forvekslet med noen andre, men tar saker i egne hender. Dette er et øyeblikk av flørt og åpenbaring i den ikoniske thrilleren "North by Northwest." Mer enn et tilbehør representerer de stilen og karakteren til en av kinoens største skikkelser.

Ikke bare markerer The Cary Grant det først autoriserte samarbeidet med skuespillerens eiendom, det er første gang hans navn og likhet er utlånt til noe merke. “Cary hadde på seg briller som var enkle, sofistikerte og av god kvalitet. Vi skjønte at dette var Oliver Peoples mantra,” sier kona Barbara Grant Jaynes. Datteren Jennifer Grant legger til, “Pappa hadde god smak, men fremfor alt var det hans medfødte eleganse. Eleganse i bevegelsen, tanken og måten han satte seg sammen på.”

“Jeg er utrolig ydmyk over at Oliver Peoples er det første merket som samarbeidet med Cary Grant Estate. Vi ville at rammene skulle hylle stilen og estetikken til Cary, en av de mest ikoniske Hollywood-skuespillerne gjennom tidene. Å jobbe så tett med Barbara og Jennifer og høre deres personlige historier om Cary var en eksepsjonell opplevelse og hjalp oss med å definere detaljene som best reflekterte hans smak. Det er en ære at Oliver Peoples nå er en del av arven hans, “- Giampiero Tagliaferri, Creative Director of Oliver Peoples.

Fra farge til form og materiale, Oliver Peoples har skapt en lojal representasjon av Cary Grants sofistikerte natur med et preg av modernitet. Seks nye farger er laget for å skape en eksklusiv fargepalett. På tempelspissen (brillestangen) er det et diskret CG-monogram laget av hans personlige skrivesaker, og et tilpasset etui inspirert av fargene på drakten hans fra filmen. Ved at Oliver Peoples er et merke født i California og families inspirasjon av Oliver Peoples, fant de den perfekte inspirasjon i Cary Grant. "Cary elsket absolutt California," sier Barbara, "det var kirsebæret på toppen av kaken for dette partnerskapet."

Oliver Peoples CG-innfatningen og solbrillen et must for alle som ønsker klassisk Hollywood-stil med en moderne vri.