26. mar 2021

Oakley Sutro Lite

«Den populære Oakley Sutro har nå kommet i en ny utgave: Sutro Lite har halv ramme og «unobtanium» grip på innsiden av stengene. Dette gjør at brillen sitter veldig godt under aktivitet», forteller padleren Jo Sondre Solhaug.  

 

Den halve rammen gjør også at den får et lettere utrykk og et godt syn nedover, samt bedre ventilasjon under aktivitet. Oakleys Prizm-glass for økt kontrast gjør at du ser flere detaljer. «Jeg har testet modellen på ulike aktiviteter, som sykling, løping, langrenn og padling, og den fungere meget bra – ser tøff ut også».

 

 

«Oakley Sutro har blitt min favoritt i hverdagen og er godt egnet til de fleste aktiviteter. Brillen har ikke et så sporty utseende som mange av de andre modellene til Oakley, men har fått et allsidig og i tiden, retro utsende. Unobtainium-teknologien stammer fra starte på 70-tallet når Oakley lagde grip til motorsykkel.  Dette kommer også godt med når du svetter i idrettsaktiviteter, og brillen har et godt grep rundt hodet - også med lue». 

«I januar var vi på ski samling på Nordseter, og i februar i Sevilla i Spania med innkjøring på vannet. I mars inkl. påsken er vi i Portugal, da med fokus på konkurranse- forberedelser. Koronasitasjonen gjør det spesielt med mye testing og strenge tiltak».

 

Jo Sondre forteller oss videre at padlesesongen starter med uttaksstevne i København den 23. – 24. april, samme sted som årets VM skal gå i oktober. «Deretter er det WC 1 i Ungarn 14. – 16. mai og uken etter WC 2 med OL kvalifisering i Barnaul i Russland. Deretter går det slag i slag med EM, OL og VM - om alt går etter planen. Ingenting er som kjent sikkert i disse tider og det kommer an på situasjonen med Covid-19 pandemien», avslutter Jo Sondre – alltid med Oakley på nesen.