16. okt 2019

Nyheter fra Tom Ford

Har du noensinne gått innom en optiker for en rask titt, og plutselig har du brukt over en time på å prøve ulike innfatninger? Minnet går i surr og du mister oversikten på antall briller du har prøvd, og hvilke som egentlig falt i smak. Jeg er den personen. Optikeren er som en godteributikk for meg – jeg har lyst til å smake på alt!


Krogh Optikk er stedet jeg alltid oppsøker på jakt etter solbriller eller innfatning – også denne gangen når jeg trengte et par solbriller som matcher den lave høstsolen. Etter å ha forklart i korte trekk hvilke solbriller jeg var på utkikk etter, ble jeg anbefalt å ta en titt på høstutvalget til Tom Ford – og jeg forelsket meg straks i flere par.

 

Tom Ford er ikke bare et luksuriøst varemerke – det er så mye mer som gjør Tom Ford til en personlig favoritt. I første rekke design og uttrykk: Tom Ford står for nøye gjennomtenkt og tidløst design, som er i sesong nå så vel som om 30 år.

 

Det unike med Tom Ford er at det, som et av de aller første motehusene, startet med nettopp brilledesign allerede i 2005. Kleskolleksjonen kom først to år senere. Siden den gang har Tom Fords uttrykk vært et rent og minimalistisk design, hvor fokuset er på elegante detaljer.

 

Signaturen, den gjenkjennelige T-logoen på brillestangen, er et klassisk eksempel på dette. Det subtile og tidløse designet er gjenkjennelig i høstens kleskolleksjon, hvor små detaljer og materialvalg skaper en renhet som ellers er sjelden vare i en kaotisk moteverden.

 

Brillene som klærne, er innovative, vågale, og tidløse. Dette er egenskaper som jeg virkelig kan identifisere meg med, og det er derfor jeg elsker Tom Ford!

Psst! Tom Ford er i dag det første luksusmerket som har lansert en ready-to-wear brillekolleksjon, takket være det innovative Blue Block-glasset i brillene. Du kan derfor kjøpe en ferdig Tom Ford-brille, uten styrke. Blue Block-glass inneholder overflatehandling som styrker glasset og gir beskyttelse for skadelig blått lys fra mobil, ipad og PC. Du unngår derfor svie og slitne øyne etter en lang dag bak skjermen – med stil! Det blir nesten ikke bedre enn det. 

Ta turen innom din nærmeste Krogh Optikk og se høstens nyheter fra Tom Ford.