8. mar 2019

KROGH OPTIKK - EN FANTASTISK BUTIKKOPPLEVELSE

I en verden hvor man hver bidige dag står overfor hundrevis av valgalternativer, er det deilig å vite hvor man kan rette snuten for å få profesjonell og hyggelig veiledning hva gjelder nye investeringer.

Foto & tekst: Darja Barannik 

Brille fra Ray-Ban

 

Som dere sikkert har merket dere, er jeg helt avhengig av solbriller, og det er nesten umulig å spotte meg uten solbriller på nesen under moteukene. På lik linje med klær, sko og vesker, synes jeg det er gøy å eksperimentere med ulike solbriller og brilleinnfatninger, og derfor er jeg svært takknemlig for at jeg vet hvor i byen jeg må gå for å få tak i de nyeste brilletrendene, før de travle moteukene er i gang på ny.

 

Krogh Optikk er for meg et sted hvor jeg alltid får kvalitetsservice – hvor ønskene mine blir ivaretatt, samtidig som jeg kan få veiledning og tips om hvilken innfatning som passer mitt ansikt best – særlig når valget står mellom altfor mange fine designbriller. Det er heller ingen overraskelse at jeg alltid setter kvalitet fremfor kvantitet. Det gjelder ikke bare materielle ting, men også opplevelser. Jeg forholder meg eksempelvis til få butikker, nettopp fordi god kundeservice i butikk skal være en opplevelse i seg selv – og i disse hektiske dager er det ikke alltid like lett å få tak i den ekspertisen jeg er på utkikk etter. For at jeg skal bruke tid og energi til å fysisk gå i en butikk for å kjøpe noe (som ikke kan spises), må det være verdt tiden min.

 

Solbrille fra Saint Laurent

 

Hos Krogh Optikk tar de meg på alvor; de lytter til mine behov og preferanser, og veileder meg på en behagelig og avslappet måte. Jeg er takknemlig for at jeg er så heldig som vet akkurat hvor jeg skal gå for å se, prøve og ikke minst lære noe om de nyeste brilletrendene, modellene og fargene; og samtidig få nøyaktig den hjelpen jeg trenger – til og med på travle dager.

 

Krogh Optikk er kjent for sitt solide utvalg av designer-solbriller og brilleinnfatninger. De har alltid de heteste og nyeste brillemodellene i sine butikker, og det kan av den grunn nærmest oppleves som overveldende ettersom utvalget er så bredt; men hos Krogh Optikk sørger de for at du føler deg ivaretatt og man blir veiledet gjennom utvalget etter eget behov. Jeg blir alltid tatt imot med åpne armer, og fokuset er på meg samt mine ønsker for neste brilleinvestering. Det jeg kanskje liker aller best ved å besøke Krogh Optikk, er at jeg alltid får prøve så mange briller jeg bare ønsker. En slik prosess er også med på å danne et tydeligere bilde på hva som kler meg og ikke. Dermed oppleves det ikke bare som et godt kjøp der og da – men en trygg og sikker investering, samt en brille man vil ha glede av i en årrekke.

Solbrille fra Saint Laurent