11. des 2018

Kjærlighet ved første blikk

Han parkerte utenfor Bristol, og hun betraktet hvordan hotellfasaden ble speilvendt reflektert i solbrillene hans. Refleksjonen minnet henne om da de møttes. Det hadde vært høst da også, og samme klare solskinn som i dag.

 

Det hadde vært som på film: hun gikk tur i parken, en solfylt høstdag, i sin nye høstfrakk og med nye matchende briller. Han kom gående i motsatt retning, med sin nye setter som egentlig burde vært i bånd. Den kom stormende bort, bykset opp på henne, lagde flekker på frakken, hun skvatt til, så opp, og fikk øye på seg selv, reflektert i solbrilleglassene hans.

Han hadde kommet bort for å få orden på setteren, og i milliarddelssekundene mens hun oppfattet situasjonen, rakk hun å tenke at både brillene og jakken hans så bra ut, og at han måtte være spesiell. Mistanken ble bekreftet da han tok av seg brillene, og avslørte en svært iøynefallende blåfarge.

Senere hadde hun tenkt over den sjarmerende metaforen i å møte refleksjonen av seg selv. Og de hadde tilbragt hver eneste dag sammen siden det.

Nå var det blitt høst igjen, de skulle en helg på Bristol, han parkerte utenfor hotellet, de tok med bagasjen og sjekket inn.

Brillene dine er noe av det første folk legger merke til, og de sier mye om deg. Hva vil du si? Kanskje med sesongens brillenyheter fra Tom Ford?